Elektronik Sigara ?
-
Şuan kullanıyorum ben 10 gündür. verdiğim parayı amorti etsin diye içiyorum hocam sakın alma.
amaç sigarayı bırakmaksa ;alma
amaç sigarayı azaltmaksa ; alma.
saçma sapan bişey bu ve içimize çektiğimiz şey ne onu bile bilmiyoruz.en azından sigara da düşman belli. -
Valla dayım elektronik sigara ile bıraktı sigarayı markasını falan hiç bilmiyorum görmedim ama bana işi yaradığını söylemişti nedir nedeğil bilmiyorum valla :D
-
mximus bunu yazdı
Şuan kullanıyorum ben 10 gündür. verdiğim parayı amorti etsin diye içiyorum hocam sakın alma.
amaç sigarayı bırakmaksa ;alma
amaç sigarayı azaltmaksa ; alma.
saçma sapan bişey bu ve içimize çektiğimiz şey ne onu bile bilmiyoruz.en azından sigara da düşman belli.dostum sendekini kaç paraya aldın markası ne?
bunlarda kalite ve marka önemliymiş hani ucuz olanları itiksindirir diyorlar ama kaliteli olanları da sig<ra bıraktırır diyorlar.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Geçen bizim 2 arkadaş aldı,sigarayı bırakıcaz diye adamlar cigerden olacaklardı az kalsın.
2 duman çekiyorsun cigerine resmen acı biber sürüyorlar gibi oluyor.
Fena bence hiç tavsiye etmem.
hocam markadsı ne nerden aldılar?
-
CBJ03 bunu yazdı
Türkiye'de satışını sağlık bakanlığı yasakladı dediler.Bazıları vergi yüzünden dedi bazıları sağlık açısından dedi bilmiyorum nedeninide ama bende bununla alakalı bi konu açmıştım istersen bir bak
http://www.tahribat.com/Forum-Elektronik-Sigara-Hakkinda-167547/
hocam yasaklanmasının sebebi normal sigaraya özendirmesi yüzünden. sağlık bakanlığı bu yüzden yasakladı birde dandik kartuşların içinde kanser edici bi madde var. kaliteli bi kartuş alınırsa içinde aroma nikotin gliserin var galiba. zararsız yani..
-
-
2 sene once kullandim
basladim mi bitmedigi icin kafan donene kadar kullaniyon resmen , yani dusn suanki sigaralarin 3 4 kati uzunlukta sigara olsa ne yaparsin onu bitirene kadar icersin bu sinirsiz tek sinir sensin D
ama sigarayi tutmaz her halukarda
-
MiLK bunu yazdısolstice bunu yazdı
hacı almanı önermiyorum. yalan dolan yani, git sigaranı iç yada bırakmak için destek al.
birde bi ilaç vardı champixmi neydi eger gercekten kararlı isen o ilaçtan al ilk 1 aylık süreçte bayagı bi yardımcı olur.
amacın sigarayı gerçekten bırakmak değilse elektronik felan pek bir anlam ifade etmiyor.
champixi daha önce duymuştum ama öyle çok da bir bilgim yoktu. ekşide felan baya okudum ne tiryakiler bırakmış :) bırakırsam sigarayı sana tshirt hediye etcem unutturma :)
eyvallah hocam ama dediğim gibi gerçekten niyetli isen içmeni bayagı bi engelliyor. hani ilaç kullandıgın sürece gerçekten sigara içme isteği gidiyor. ancak içmek isteyen gene içer hani ilaç felan dinlemez.
-
buna da tekrar up :) satmak isteyen varsa alabilirim ucuz denemelik...
-
avrupada bundan içmiyolar