Elektronik Sigara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Michael
    Michael's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

yurtdışından getirtceksen dikkat gümrükte kalıyor..

eyvallah üstad teşekkür ettim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ben getirttim

içerken boğaza vuruyo kurşun gibi bana öyle gelmişte olabilir ben rahatsız oldum ama

bunu içmemdeki sebep sigaranın ağızda bıraktığı o çamursu tortudan ve tatdan tiksinmemdi bundada pek farklı olmadı garip bi tat bırakıyo rahatsız oldum

şarzı bir gün gidiyo çok asılmazsan, kartuşuda öyle bi gün ya gidiyo ya gitmiyo tam test edemedim ama benim aldığım ka mah di bilmiyorum

velhasıl artık sigara içmicem dedim bıraktım 16 gün oldu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    Michael bunu yazdı

araştırma yaptım arkadaşım, üstte arama ikonunu kullanarak 4-5 başlık buldum uğraşmak istemedim ve konu açtım, cevap vermek zoruna gidiyorsa verme bırak başkası versin.

sen bu kafayla burdan cevap mahiyetinde anca AB yi alırsın demedi deme.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

likid olarak flower -parlıament  

ego serisinden şaşma derim. yasaklandı güya ama halen satılıyor. yasağada inanmıyorum. sigaradan daha fazla zararlı olamaz .

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı

likid olarak flower -parlıament  

ego serisinden şaşma derim. yasaklandı güya ama halen satılıyor. yasağada inanmıyorum. sigaradan daha fazla zararlı olamaz .

parliament tek sarmıyor, kahveyle falan karıştırdınmı bildiğin nargile :) ben de kanger mt3 var doldurumu ego lar gibi değil daha saçma bi dolma yöntemi var, ama duman kalitesi falan baya güzel. pilde ego-t upgrade. 

@Michael bunlardan başka alman gereken şey şarj cihazı işte. başka da birşeyi yok. yanlız bu kartuşların tadı güzel olmuyor haberin olsun. sigarada duman falan vermiyor iyi derecede. 

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

eğer bunu sigarayı bırakmak için alıyorsan alma, bir arkadaşım da aldı, bu sefer de bunların bağımlısı oldu. koku çeşitleri falan da vardı hatta. yok çikolatalı, cappuccinolu, meyveli falan. eğer sigarayı bırakmak istiyorsan, kafanda bitirmeye çalış derim :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 17