Elektronik Sigara Almak İstiyorum
-
Elektronik Sigaralar Hakkında Önemli Bilgi..
http://www.kanser.gov.tr/Dosya/Bilgi-Dokumanlari/raporlar/e-sigara.pdf
adresinden okuyabilirsiniz...
-
Eğer bırakmak içinse al derim . Yoksa sigara yerine bunu içsin dersen sonuçları kötü oluyor.Tavsiyede etmem.
-
bende var ego marka iki adet biri sifir jilatini ustunde digeri az kullandim likitte var camel aromali nanelide vardi bitirdim onu 250 ye felan aldiydim neneye yararmi bilmem ama olurse bana gelme
-
Elektronik sigara değilde aklıma başka bir fikir geldi.
Nene sigara içme imkanını nasıl kazanıyor? Sizden mi afadersin araklıyo yoksa kendi parasıyla mı alıyor. Sizden alıyosa paketleri ortalıklarda bırakmayın veya uyuyacağınız zaman gizli bi yere saklayın. Kendi parasıyla alıyosada yakın bakkallara tembih edin neneye sigara vermesinler. -
SerYolcu bunu yazdı
Elektronik Sigaralar Hakkında Önemli Bilgi..
http://www.kanser.gov.tr/Dosya/Bilgi-Dokumanlari/raporlar/e-sigara.pdf
adresinden okuyabilirsiniz...
şaşırdım nerdeyse objektif yazılmış
-
snnyk bunu yazdıbende var ego marka iki adet biri sifir jilatini ustunde digeri az kullandim likitte var camel aromali nanelide vardi bitirdim onu 250 ye felan aldiydim neneye yararmi bilmem ama olurse bana gelme
Kaça bırakıyorsun hocam?
tolgaStain bunu yazdıElektronik sigara değilde aklıma başka bir fikir geldi.
Nene sigara içme imkanını nasıl kazanıyor? Sizden mi afadersin araklıyo yoksa kendi parasıyla mı alıyor. Sizden alıyosa paketleri ortalıklarda bırakmayın veya uyuyacağınız zaman gizli bi yere saklayın. Kendi parasıyla alıyosada yakın bakkallara tembih edin neneye sigara vermesinler.Kendi alıyor yalnız yaşıyor zaten balkonda falan içiyor diye düşünüyoruz :/
bygeneral bunu yazdıEğer bırakmak içinse al derim . Yoksa sigara yerine bunu içsin dersen sonuçları kötü oluyor.Tavsiyede etmem.
Sigara yerine bunu içsin diye düşünmüştüm, bakalım..
-
Bu murit satıyor hocam benim söledigimi söle yardımcı olur heralde biraz fiyatta da
-
Telekinesis bunu yazdı
Bizzat satan adam söyledi kanser yaptığını dostum. :)
+1
-
Ecza deposu olarak ;
Satışını yapıyorduk, lakin sağlık bakanlığı alayını toplattı.
Sebebi ise likitlerin aşırı derecede kanser etme olasılığı var.
Ha ninenin mirasi varsa kolay yönden zengin olmak istiyorsan Hiç durma 1 tane al :)