Elektronik Sigara İşi Yapmak İstiyorum ?
-
son günlerde yaygınlaşan ve bulunduğum bölgede ve çevrende bu işi yapmadıkları için yapmak istiyorum bu işin raconu nedir aliexpress bir sürü çeşit var yada Türkiye'de uygun satan varsa onlada çalışabilirim
-
Resmi gazetedede yayınlandığına göre artık devlette kabul etti elektronik sigaraları.
-
Tarikatta kadir abi var nick'i @tosun bi pm at merak ettiklerini danış kral adamdır yardımcı olur vesselam :)
-
Tolga sağol kardeşim:)
öm attım
-
mkyb bunu yazdı
Resmi gazetedede yayınlandığına göre artık devlette kabul etti elektronik sigaraları.
Kabul ettide izin vermiyor ki adini koymus sadece yasak hala yasak yoksa
-
bende bu işe girmeyi ciddi ciddi düşündüm satış yapan bir çok kişiyle yakınlık kurdum fakat mallar nerden nasıl geliyor hala daha öğrenemedim ciddi bir kaçakçılık piyasası var hatta bu işin mafyası bile olabilir. bilemiyorum :)
-
Nikotinsiz içiyorum ben desem, tütün mamülü değil, buhar makinesi kullanıyorum. buhar üretip içiyorum bu da mı yasak? Y
-
Resmi gazetede gördüğünüz olay şunu kapsıyor
-
myblackworldweb bunu yazdı
Resmi gazetede gördüğünüz olay şunu kapsıyor
hocam bu nedir ?
-
Evet o resmi gazete yazısı Marlboro Iqos içinmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=A8v2VxSkS9Y
Şöyle bir şey. Duman ve koku yapmıyormuş. Marlboro'nun Philips Morris markası olduğunu ve Türkiye temsilcisinin Sabancı olduğunu düşünürsek her şey yerli yerine oturuyor.
-
kusra bakma da bi sen eksiktin.