Elektronik Sigara YASAK! Sağlık Bakanlığı Tarafından Yasaklandı
-
sigarayi yasaklayıp onu ellemeseler daha iyi olurdu çünki içinde uyuşturucu bile olsa bana zararı yok, ben sigara içmesemde çevrem yüzünden işmişten beter oluyorum yeter tek dermanım buydu arklarıma alırım bunlardan rahat ederim diye aha şimdi daha da para derdinden yasakladılar
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
alacaksın 2 paket sigarayı kıracaksın içmiyorum diyeceksin bu kadar.
-----------------------------şimdi bu mesajı okuduktan sonra diyeceksiniz ki hadi canım o kadar da kolay değil
size katılıyorum çünkü çok daha kolay
ben artık içmiyorum diyeceksiniz ve içmeyeceksiniz, nerden biliyon diye sormazsınız heralde.
Ha bu arada "kimse senin tuzun kuru, sen rahatsındır, bizim dertlerimiz var ondan içiyoz" demesin, hayatımın en boktan olduğu dönemde bıraktım sigarayı. bırakırken kendimi kandırdım biraz, bugüne kadar başıma gelen kötü olayları sigaraya bağladım mesela, sonra da neden sigara içmemem gerektiğini dair bir sürü neden buldum
örnek verirsem;
Sigara içince beynime az oksijen gidiyo o yüzden kafam çalışmıyo
Sigarayı bıraksam zengin olurum (bi hesaplayın aylık verdiğiniz parayı) ortalama 100 ytlnin üzerinde veriyo ki bu da asgari ücretin dörtte birine yakın,
sigara içmek dini inançlarıma aykırı
Hayatlarının en güzel yıllarında çocuklarımı babasız(ya da AC kanserinden dolayı ölmeyi bekliyen bir babayla) bırakmak istemem
vs vs bunlar gibi bir sürü neden yazdım bakalım şimdilik sigara içmiyorum inş tekrar başlamam. Sigarayı bırakmayı gözünde büyütmesin kimse zira sigarayı bırakmak sorun değil hatta aksine bir çözüm.
1-2 hafta içmeyin, sabah uyandığınızda ağzınızın tadı adam gibi olunca ulan yıllarca ne salakmışım derseniz.
Bu arada bu elektronik sigara işinin de ticari bir kazanç sağlamak amacıyla b.kunun çıkarıldığını düşünüyom çünkü bi anda bir sürü çeşidi çıktı açıkçası pek inanmıyorum bıraktıracağına+ zararsız olduğuna da inanmıyorum şahsen
-
Sigaranın yasaklanması yada Serbest kalması olayına Yasaların el atması demek Yasadışı bir olgudur, Tamamen kişinin Serbest iradesini Özgürlüklerini ilgilendiren bir konudur, Kimse yasaklayamaz, Yasaklamanında Bokunu çıkaranlar olarak Cahhillik konusunda Müthiş ileri gittiğimiz Yönlerimizden biriside budur Zannımca.
Şimdi Sağlığı ilgilendiren Alanlarda yasaklamışlar olabilir, Kabul Görür, Ama Adamın Mekanı Özel alanı olan kesimlerede Yasaklama Zihniyeti yanaşımlar Demokratik değildir kanaatimce, Vallahide Billahide Ben Sırf Bu olaya Kızdığım için Şunu yapacam Dükkana içeriye bir yazı Yazacam Sigara İçmeyenler Giremez, Ve Komikte Olsa İçerde Sigara İçmeyenler için Ayrı Alan yapacam Polis Gelirde Derse Ne Tezattır Kardeş Diyecem Onu Git İleri Demokratikleşmiş Liderlere Sor, Mekanımda Yasak Koyma Zihniyetinin Hakkını nereden Alıyomuş de derim.
İşte Bende Mekanımda Zıt Yasa Çıkraıyorum, İçmeyenler Giremez Ama Yasa Gereği İçmeyenler için Ayrı Alan yaparak Kurdukları Para Tuzağına Yakalanmayacam İçmeyenleri içeri Almadın Diyede Ceza Kesecek Değiiler ya Canım. :)
Benim burada içenler %99 Kesimi Temsil ediyor, Yahu kalan o %1 kişi için Zırt pırt 500 ytl Ceza Ödeyemem. Karı Yok Zararı Var. :)
Sigarayı yasaklarsalar Ben kaldıramam hacım. Buna Dayanamam işte, Aç da kalsam bi şekilde Dayanabilirim ama buna dayanamam, Yasaklayan Adamın Eceli olurum, Yeminim Olsun Onu Öldürürüm.