folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Elephone Türkiye - Yeni Fiyat / Performans Markası

Elephone Türkiye - Yeni Fiyat / Performans Markası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bu arada nedir şu mediatek sevdası anlamıyorum. Snapdragon un qualcomm un fabrikalarımı yandı amk.

Qualcomm işlemci satarken kota koyuyor. Atıyorum en az 1 milyon tane işlemci alacaksın diyor. Yoksa satmıyor. Böyle ufak firmalar bu kadar büyük parayı vermeyi göze alamıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

mediatek yazısı görünce istemsizce kaçasım geliyo. belki geçmişte replika s3 replika s3mini furyasından olabilir bilmiyorum ama. nedensizce kaçasım geliyo. belki iyidir belki 10 numaradır ama arastırma gereği bile duymadan istersen 32gb ram koysunlar ne biliyim 1tb falan fantastik ust seviylere ulaşsada mediatek yazsı burun kvırmaya yetiyo malesef ..

Evrim içi mürit..laugh is live..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

arge yi gözlüğe yapıyorlar artık. 3-5 sene içerisinde çok farklı olacak akıllı gözlük olayı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

dünyada insandan kat kat fazla güncel telefon vardır. ama sen en dandik olanını almak için  bile bir asgari ücret para ödüyorsun.

adaletini zikeyim dünya.

neyseki sürekli 1 yıl daha güncelleme alacak ayfon modeli ile devam ediyorum. bu tür birbirinin kopyası androidler ile uğraşmıyorum. ayfon 7 128 e geçtim jailbrak yaptım 13.3 kafam rahat 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Zaten vergiler dahil ederi 2.500 TL yapıyor. Arena bilgisayar kendine 1.000 liralık indirim payı koymuş. O payıda muhtemelen her telefon satışında olduğu gibi keriz silkeleme yapmada kullanacaklar. Piyasaya ilk çıkan telefonların fiyatları pahalı olur. İlk saldıran kesime sattıktan sonra indirim yaptık ayağına fiyatı düşürürler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

elephone instagram sayfasına bakın çekiliş yapıyolar. çıkar belki deneyin :D

Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 18
elephone