Eleştiri Sitesi Nasıl Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Arkadaslar şöle bir site kursam sizce tutar mı?

Eleştiri sitesi olcak.Forum gibi yapmayı düsünüyorum.

Mesela kategoriler olacak.

Siyaset ve politikayla eleştirileriniz

Spor eleştirileriniz

Sanal dünya eleştrileriniz

Güncel eleştirileriniz

Geyik eleştirileriniz

Genel eleştirileriniz

VS

İşte böle kategoriler koyucam.Sitede ağır eleştiriyi serbest bırakcam ama küfür ve hakareti yasaklıcam.

Hatta millet tutar derse sitenin adı bile hazır www.sivrikalem.org

Sizce tutar mı böle bişey yapsam :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    o sitede savaş çıkar bayzinim. sen yasaklasanda birileri yasakları delecektir. sora ban üstün ban,ban üstün ban. wırtt bi bakmışın üye bitmiş :|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

valla tarık şimdi her türlü o sitede kavga çıkar ama yinede sen bilirsin :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    valla arkadaşlar, herkes kavga çıkar şeklinde görüş beyan etmiş ama. işe bide şu açıdan bakmak lazım. nerde kavga orda hit. adamın biri dicek işte tayyip şöyle tayyip böyle.. altına tayyip sevenler yorum yazıcak tayyip lehinde sonra sevmeyenler yorum yazıcak.. uzayip gidicek.. yani olaya site sahibi gözüyle yaklaşırsak, nerde kavga orda hit :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    siyasate, spora, ünlülere küfür eden veya argo kelime kullananlarıda hesaba kat hocam.. birde bunları silmekle uğraşırsın banlarsın yine başka nickle üye olur öteki üyeyi özelden falan tehdit ederse tehdit alan kişi savcılığa giderse olan sana olur :) böyle olayla ilgili bir arkadaşımın başına geldi hala onunlamı uğraşıyor bilmiyorum ama bana dedi üyelerden biri diğer üyeye küfür falan tehdit falan etmiş tehdit edilen kişi savcılığa gidince şimdi site sahibini sorguya çektiler.. ama yinede sen bilirsin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla arkadaşlar, herkes kavga çıkar şeklinde görüş beyan etmiş ama. işe bide şu açıdan bakmak lazım. nerde kavga orda hit. adamın biri dicek işte tayyip şöyle tayyip böyle.. altına tayyip sevenler yorum yazıcak tayyip lehinde sonra sevmeyenler yorum yazıcak.. uzayip gidicek.. yani olaya site sahibi gözüyle yaklaşırsak, nerde kavga orda hit :)
    siyasate, spora, ünlülere küfür eden veya argo kelime kullananlarıda hesaba kat hocam.. birde bunları silmekle uğraşırsın banlarsın yine başka nickle üye olur öteki üyeyi özelden falan tehdit ederse tehdit alan kişi savcılığa giderse olan sana olur :) böyle olayla ilgili bir arkadaşımın başına geldi hala onunlamı uğraşıyor bilmiyorum ama bana dedi üyelerden biri diğer üyeye küfür falan tehdit falan etmiş tehdit edilen kişi savcılığa gidince şimdi site sahibini sorguya çektiler.. ama yinede sen bilirsin..

Essan bunu yazdı:

---------------------

Ya bana ilginc bişey tutar gibime geliyor ama iyi bir şekilde tanıtılması lazım.Zaten sitede küfür ve hakareti yasaklicam.

Ama bide şöle düşünün her yaşdan ve kesimden insanlar olabilir.Mesela cıkacak taksicileri sevmeyen biri işte dicek taksiciler taksimetreyi yükseltmek için cok yol dolandırıyor öle yapıyor böle yapıyor.Sonra bir taksici çıkıcak dicek yok şöle böle.

Yada TTneti sevmeyen biri cıkıcak TTneti eleştircek vs vs

Ama dediğim gibi cok üye olması lazım.Eğer cok üye olursa insanlar birbirlerine sesini duyurabilirse gayet iyi hit alır gibime geliyor...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

kantar31 bunu yazdı:
    o sitede savaş çıkar bayzinim. sen yasaklasanda birileri yasakları delecektir. sora ban üstün ban,ban üstün ban. wırtt bi bakmışın üye bitmiş :|

bencede aynen o sitede sacvaş çıkar adam istediğini kabul ettiremeyince delirecektir  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Hocam kuralların dışına çıkarlar banla baş edemezsi robot üyelik vs..

Ayrıca bi yoruum begenmeyen lamerler hacklemeye falan çalışabilirler  

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ya idare edecek adamlarım var ben olmasam bile onlara veririm.Ama hit bakımından kaygım var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

en başlarda üyeliksiz oolursa daha iyi olur sanırım

millet bi alıştıktan sonra üyeliği açarsın zorunlu olmaz

sonra bide zorunluluk koyarsın tamamdır :D

şöylede yapabilirsin : üye olanların yorumu hemen yayınlanır

üye olmayanlar onaylanmak zorundadır vsvs..

ama tutar bence , o kesin :D

adsense kodlarım kayşılığı reklamını yapabilirim P:

=B 

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ya arkadaslar bu konuda ciddi düşünenler bana pm atsın yada msn mi eklesin fikir danışcam yardım edin :)
Toplam Hit: 3300 Toplam Mesaj: 13