Eleştiri Sitesi Nasıl Olur ?
-
Arkadaslar şöle bir site kursam sizce tutar mı?
Eleştiri sitesi olcak.Forum gibi yapmayı düsünüyorum.
Mesela kategoriler olacak.
Siyaset ve politikayla eleştirileriniz
Spor eleştirileriniz
Sanal dünya eleştrileriniz
Güncel eleştirileriniz
Geyik eleştirileriniz
Genel eleştirileriniz
VS
İşte böle kategoriler koyucam.Sitede ağır eleştiriyi serbest bırakcam ama küfür ve hakareti yasaklıcam.
Hatta millet tutar derse sitenin adı bile hazır www.sivrikalem.org
Sizce tutar mı böle bişey yapsam :)
-
o sitede savaş çıkar bayzinim. sen yasaklasanda birileri yasakları delecektir. sora ban üstün ban,ban üstün ban. wırtt bi bakmışın üye bitmiş :|
-
valla tarık şimdi her türlü o sitede kavga çıkar ama yinede sen bilirsin :)
-
valla arkadaşlar, herkes kavga çıkar şeklinde görüş beyan etmiş ama. işe bide şu açıdan bakmak lazım. nerde kavga orda hit. adamın biri dicek işte tayyip şöyle tayyip böyle.. altına tayyip sevenler yorum yazıcak tayyip lehinde sonra sevmeyenler yorum yazıcak.. uzayip gidicek.. yani olaya site sahibi gözüyle yaklaşırsak, nerde kavga orda hit :)
-
siyasate, spora, ünlülere küfür eden veya argo kelime kullananlarıda hesaba kat hocam.. birde bunları silmekle uğraşırsın banlarsın yine başka nickle üye olur öteki üyeyi özelden falan tehdit ederse tehdit alan kişi savcılığa giderse olan sana olur :) böyle olayla ilgili bir arkadaşımın başına geldi hala onunlamı uğraşıyor bilmiyorum ama bana dedi üyelerden biri diğer üyeye küfür falan tehdit falan etmiş tehdit edilen kişi savcılığa gidince şimdi site sahibini sorguya çektiler.. ama yinede sen bilirsin..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
valla arkadaşlar, herkes kavga çıkar şeklinde görüş beyan etmiş ama. işe bide şu açıdan bakmak lazım. nerde kavga orda hit. adamın biri dicek işte tayyip şöyle tayyip böyle.. altına tayyip sevenler yorum yazıcak tayyip lehinde sonra sevmeyenler yorum yazıcak.. uzayip gidicek.. yani olaya site sahibi gözüyle yaklaşırsak, nerde kavga orda hit :)
siyasate, spora, ünlülere küfür eden veya argo kelime kullananlarıda hesaba kat hocam.. birde bunları silmekle uğraşırsın banlarsın yine başka nickle üye olur öteki üyeyi özelden falan tehdit ederse tehdit alan kişi savcılığa giderse olan sana olur :) böyle olayla ilgili bir arkadaşımın başına geldi hala onunlamı uğraşıyor bilmiyorum ama bana dedi üyelerden biri diğer üyeye küfür falan tehdit falan etmiş tehdit edilen kişi savcılığa gidince şimdi site sahibini sorguya çektiler.. ama yinede sen bilirsin..Essan bunu yazdı:
siyasate, spora, ünlülere küfür eden veya argo kelime kullananlarıda hesaba kat hocam.. birde bunları silmekle uğraşırsın banlarsın yine başka nickle üye olur öteki üyeyi özelden falan tehdit ederse tehdit alan kişi savcılığa giderse olan sana olur :) böyle olayla ilgili bir arkadaşımın başına geldi hala onunlamı uğraşıyor bilmiyorum ama bana dedi üyelerden biri diğer üyeye küfür falan tehdit falan etmiş tehdit edilen kişi savcılığa gidince şimdi site sahibini sorguya çektiler.. ama yinede sen bilirsin..
---------------------
Ya bana ilginc bişey tutar gibime geliyor ama iyi bir şekilde tanıtılması lazım.Zaten sitede küfür ve hakareti yasaklicam.
Ama bide şöle düşünün her yaşdan ve kesimden insanlar olabilir.Mesela cıkacak taksicileri sevmeyen biri işte dicek taksiciler taksimetreyi yükseltmek için cok yol dolandırıyor öle yapıyor böle yapıyor.Sonra bir taksici çıkıcak dicek yok şöle böle.
Yada TTneti sevmeyen biri cıkıcak TTneti eleştircek vs vs
Ama dediğim gibi cok üye olması lazım.Eğer cok üye olursa insanlar birbirlerine sesini duyurabilirse gayet iyi hit alır gibime geliyor...
-
kantar31 bunu yazdı:
o sitede savaş çıkar bayzinim. sen yasaklasanda birileri yasakları delecektir. sora ban üstün ban,ban üstün ban. wırtt bi bakmışın üye bitmiş :|
-----------------------------bencede aynen o sitede sacvaş çıkar adam istediğini kabul ettiremeyince delirecektir
-
Hocam kuralların dışına çıkarlar banla baş edemezsi robot üyelik vs..
Ayrıca bi yoruum begenmeyen lamerler hacklemeye falan çalışabilirler
-
Ya idare edecek adamlarım var ben olmasam bile onlara veririm.Ama hit bakımından kaygım var
-
en başlarda üyeliksiz oolursa daha iyi olur sanırım
millet bi alıştıktan sonra üyeliği açarsın zorunlu olmaz
sonra bide zorunluluk koyarsın tamamdır :D
şöylede yapabilirsin : üye olanların yorumu hemen yayınlanır
üye olmayanlar onaylanmak zorundadır vsvs..
ama tutar bence , o kesin :D
adsense kodlarım kayşılığı reklamını yapabilirim P:
=B
-
Ya arkadaslar bu konuda ciddi düşünenler bana pm atsın yada msn mi eklesin fikir danışcam yardım edin :)