Eli Ayağı Düzgün Virüs Programı?!
-
avira security suite bence 1 numara fakat key dosyası bulması zor
-
Dost Nod32, 31 in gelişmiş halidir. :) . Bak bana sorarsan, ben kasperski :) kullandım. Bilgisayarda görmediği virüsler çıktı ucube programın. Daha sonra Nod32 kurdum ve bilgisayarı güzelcene bir temizledi. Ha benim bilgisayarımda hiç virüs olmasın diyorsan, fişini çek öyle bırak :)
Nod31 + 1 FOREVER . RULZZZZZZZZ :)
-
nod32 en iyisi
-
nod32 forumda arat indir kur rahatına bak.. eğer virüz oldugundan süpheleniyorsan "cureit" diye program var. al bu da linki
ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe (türkçedir, 10numaradır)
-
deneyelim bakalımnasılmış birde kav ın karalisteye alınmamışserailleribulmak sorunnn
-
ben avast prof.kullanıyorum ve memnunum.ama süresi dolacak:(bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
-
abi bi kere norton kullanma hatta symantec ürünlerinden kaç.. eskidenmiş abi windows 98 zamanında bi onu biliyoduk. şerefsiz bi norton internet security 2007 yapmış aha geçen başıma geldi. bu kadar aşağılık bi program olamaz akşama kadar ağ üzerindeki diğer bilgisayarlarla bağlantı kuramadık arkadaş. artık vistaya bok atmaya başlamıştım ki dedim lan bu nortonda olmasın sorun. firewall kısmını kapattım hala aynı sildim düzeldi böylede olmaz ki abi ne illet bi program. kaspersky 6 serisi kullanıcısıyım abi her türlü abidik siteyede giriyorum.. mcafee enterprise 8.5i sürümünüde eşe dosta veriyorum nortondan avasttan zarttan zırttan iyi olsa gerek bide keydi lisanstı arama şeyi olmuyür. diğer programları kullanıp ibnetize olmaktansa kaspersky şeyini 30 gün trial kullan(ırım) sürüm değiştirir yine 30 gün trial kullan(ırım) daha iyi.
-
En son 1 ay önce mesajlanan konuyu canlandırdınız..:DHElal olsun:D:DD:
Konu zaten 2007 nin:D
-
selcukyes bunu yazdı:
-----------------------------
Bencede hıc yuklememek en ıyısı ama ben ad_aware pro yu kullanıyorum ad_watch yıde acıyorum hıc ne kasma var nede virus bulamassan msnden yollarım ;)
-----------------------------antispy yazılımları onlar. trojan,keylogger tarzı virüsleri yakalayamaz ;)