Elimde Bulunan Domain İçin Proje Önerisi Bekliyorum Arkadaşlar
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
kadinlarbuyuksever.acildestek.com
-----------------------------Puhaha :D Bu subdomain kesinlikle ilk açılacaklar arasında olmalı :D
Genel olarak forum mantığı üzerine yoğunlaşılıyo tabi..
-
wordpress.acildestek.org
vbulletin.acildestek.org
gibi kullanılabilir.
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------coldfusion bunu yazdı:
cüzi bir ücret karşılığı (ki bir aylık ücretim = o ayki rapid premium ücretim + suicide girls ücretim) sana editörlük yapabilir gerektiğinde sitenin yapısı konusundada destek verebilirim ... tabi işler rayına oturmadan ücret istemiyorum ... işyerinde rastladığım+bana sorulan soruları not alır akşamları 1-1,5 saat yazarım siteye ... varsa sitede sorulan soru onlarıda cevaplarım ...
-----------------------------hani tahribatda para alışverişi dönmüyodu :=)
-----------------------------:D
Ki dönse bile daha dur bakalım hocam daha sadece domain var ortada ne yapcağımız bile belli değil :D
-
bencede sub domainli msn.acilde... diye açabilirsin. destekçin olurum...
-
118 :)
-
tolgasen bunu yazdı:
bencede sub domainli msn.acilde... diye açabilirsin. destekçin olurum...
-----------------------------eywallah sağolasın.açtığımda haber veririm :)
-
Bence forum şeklinde olması güzel olmaz.
portal şeklinde kurarsan iyi olabilir wp gibi olrsa hele seo çaktınmı bide her subdomain için aynı temanın farklı renkleri olursa çk gzl birşey çıkar diye düsünüyorm -
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------subdomainli olarak soru cevap sistemi gibi kullanabilirsin mesela..
http://msn.acildestek.org
http://office.acildestek.org
gibi.. Millet takildiklari yerde sorularini sorar orda alaninda bilgili insanlar da sorulari cevaplarlar.. :)
hocam bu fikir gayet hoş gibi.. -
domain cidden iş yapar domain..ama geceni gündüzüne katman lazım...
yerinde olsam webmaster destek hattı tarzı bişiler yapardım.sonunda parayada dökebilirsin hem.premium destek,site tasarım falan fişman.ama uzman oldugun konuda yapmanı öneriirim.