Elimde Gizli Kamera Görüntüleri Var Suç İçeren Ne Yapa Bilirim
-
Kardeş polis saldıysa alamaz bi daha bence... sen onu verirsen ismin ortaya çıkar gizli kalmasını istesende türkiyede hiç bişi gizli kalmaz bir kaç oyun üzerinden medya ile oyn oyna ii para teklif ederlerse git görüş böle böle diye sana bomba para verirler ya da onu bir şekilde bana ulaştır o görüntüleri ben halledirim..
-
sen onları bana ver ben satar yolumu bulur senide görürüm :|
-
dha geri döndü olacak galiba bu işl :D
http://rapidshare.com/files/199244853/resimler.rar.html 6 görüntü videolardan
-
bence polis e verme çünkü sanada ceza verirler yerinde ve zamanında gelmediğin için sen bana ya da medyaya ver:D
-
kardeşim beraber satarız işte görüşelim medyayla:D
-
Çömezler eski konuları nerden bulup bulup hortlatıyor merak ediyorum :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Çömezler eski konuları nerden bulup bulup hortlatıyor merak ediyorum :)
-----------------------------Çömez iken bi kere ben de yapmıştım,heyecandan heralde :D,tarih falan insanın gözü görmüyo
-
:) işi gücü yok adamın geziyor eski konuları :) biz arkadaslarla sahte kavga görüntüsü çekip kay tv ye satmıştık 150 liraya :) ketçap aldık. az sulandırdık poşetin içine doldurduk. benim gömleğin içine koyduk. görüntüyü az uzaktan çektik ama. diğer arkadas geldi yanıma biraz konustuk. kmera kayıtta. sonra aniden tokatı patlattı hala unutamıyorum o tokatı. sonra 2 kişi daha geldi beni kovalamaya basladılar. 1 i yakaladı elinde kör bıçak vardı. poşetin olduğu yere batırdı bıçağı poşet patlattı heryerime ketçap aktı. kan gibi manyak olmustu. görüntü uzak olduğu için anlaşılmıyodu sahte olduğu. tekme yumruklarda gercekti. gittik kay tv ye sattık 150 liraya: )
-
uzak dur bence hoca :)
-
madem konu hortlamış soralım : ne kadara sattın videoları :)
Toplam Hit: 6624 Toplam Mesaj: 29