Elimdeki Garantili 1.5 Tb Maxtor Basics Hdd Mi Satıyorum.2.5 Yıl Garantisi Var...Full Film Dolu.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
@ HeyQirs
Adlı kişinin mesajlarını asla dikkate almayınız kendisi hemen hemen her satışa müdahale ederek satışı bozmaya çalışır.
-----------------------------www.pencere.com
Sana Sadece Arenanın Sitesini Veriyorum Tek Kelime Etmiyorum. 1.5 TB Farklı Marka Ürünü Daha Ucuz AlaBilirsiniz
-----------------------------sen ne biçim insansın orda maxtor hdd yok bide kalkmış konuma yorumm yapıyorsun bayi girişi yaptım şuan listede öle bişey yok hadi ben yalan sölüyorum ozaman ispatla orda 103 dolar oldugunu screen al
-
EntelKoylu'nun ürünleri pencere.com unkinden sağlamdır. Güvenerek alabilirsiniz. Konuyu saçma saçma baltalayanlara inanmayınız.
-
manyaki bunu yazdı:
EntelKoylu'nun ürünleri pencere.com unkinden sağlamdır. Güvenerek alabilirsiniz. Konuyu saçma saçma baltalayanlara inanmayınız.
abi zaten pencerenin bayiligi var halk egitim merkezi işi yapıyoruz yok öle bişey maxtor basics ürünü yok zaten orda -
Andy yıllardır arşiv yapıyor. sağlam arşivci. fiyat hakkında yorumum yok. İyi satışlar kardeşim.
-
konunun içine etmişsiniz yaw
entel satıosa zaten ürünün bi yamuğu yoktur arşivlerine zaten lafımız yok :D
iyi satışlar
-
ayın 5inde 180 lira verebilirim.uygunsa pmden mesaj at.
-
heyqirs senin gibi insana bi siktir git derler anladın sen onu aslanım benim yaaa
andy'im hayırlı satışlar kardeşim :) fiyat güzel almayan yorum yapmasın konuya mk :F