folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Elimdeki Garantili 1.5 Tb Maxtor Basics Hdd Mi Satıyorum.2.5 Yıl Garantisi Var...Full Film Dolu.

Elimdeki Garantili 1.5 Tb Maxtor Basics Hdd Mi Satıyorum.2.5 Yıl Garantisi Var...Full Film Dolu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

@ HeyQirs

Adlı kişinin mesajlarını asla dikkate almayınız kendisi hemen hemen her satışa müdahale ederek satışı bozmaya çalışır.

www.pencere.com

Sana Sadece Arenanın Sitesini Veriyorum Tek Kelime Etmiyorum. 1.5 TB Farklı Marka Ürünü Daha Ucuz AlaBilirsiniz

sen ne biçim insansın orda maxtor hdd yok bide kalkmış konuma yorumm yapıyorsun bayi girişi yaptım şuan listede öle bişey yok hadi ben yalan sölüyorum ozaman ispatla orda 103 dolar oldugunu screen al

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

EntelKoylu'nun ürünleri pencere.com unkinden sağlamdır. Güvenerek alabilirsiniz. Konuyu saçma saçma baltalayanlara inanmayınız.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

EntelKoylu'nun ürünleri pencere.com unkinden sağlamdır. Güvenerek alabilirsiniz. Konuyu saçma saçma baltalayanlara inanmayınız.

abi zaten pencerenin bayiligi var halk egitim merkezi işi yapıyoruz yok öle bişey maxtor basics ürünü yok zaten orda

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Andy yıllardır arşiv yapıyor. sağlam arşivci. fiyat hakkında yorumum yok. İyi satışlar kardeşim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

konunun içine etmişsiniz yaw

entel satıosa zaten ürünün  bi yamuğu yoktur arşivlerine zaten lafımız yok :D

iyi satışlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

ayın 5inde 180 lira verebilirim.uygunsa pmden mesaj at.

Romedir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

heyqirs senin gibi insana bi siktir git derler anladın sen onu aslanım benim yaaa

andy'im hayırlı satışlar kardeşim :) fiyat güzel almayan yorum yapmasın konuya mk :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 2984 Toplam Mesaj: 18