Elimdeki Kitaplari İhtiyaci Olanlara Vericem İlgilenenler Gelsin
-
helal olsun
-
antivirus bunu yazdı
sa hocam
web programcılığı ve elektronik ticaret kitabını gönderebilirsen sevinirim
kitaplari gonderdim hocam, biraz gec kaldin. alan arkadaslar yukarda yazili irtibata gecersen belki kitapla isi bittikten sonra sana ulastirir.
-
hacı herkez adına teşekkür ederim
kitapları kullanan arkadaşlar temiz kullansınlar işleri bittikten sonra bir başka ihtiyacı olan verin
-
hocam teşekkür ederim kitaplar elime ulaştı, gerçi kargo parası biraz maliyetli oldu ama (17 TL) :D çok işime yarayacak....
-
SpermMan bunu yazdı
hocam teşekkür ederim kitaplar elime ulaştı, gerçi kargo parası biraz maliyetli oldu ama (17 TL) :D çok işime yarayacak....
17 liraya buzdolabı mı teslim aldın hocam :D
hangi kargoymuş o merak ettim.
-
SpermMan bunu yazdı
hocam valla yapacak bisey yok 3 tane kitap aldin nerden baksan 5 kg vardir ucu :D
-
Fatih bunu yazdıSpermMan bunu yazdı
17 liraya buzdolabı mı teslim aldın hocam :D
hangi kargoymuş o merak ettim.
Yurtiçi:)
evet kitaplar 5 kg gelir :)
-
keşke önce göreydim. benim program öğrenesim var yahuu.
-
Ssativa bunu yazdıcasey bunu yazdı
İhtiyacım yok ama demeden geçemiyeceğim böyle paralı iş yapanlar falan vs kişilere gelsin bu müridi örnek alsınlar yardımseverlik konusunda.
+ 1
ihtiyaç sahibine kitap hediye edicem diye, isim adres alıp,eskiyle yoğurt yedirmeye varan sorgulamalar yapan müridlerin yanında repi hakeden insanlarda elbette var. bknz: http://www.tahribat.com/Forum-Hibe-3-Set-Ansiklopedi-172687/
içine mi oturdu arkadaş ya?
güvenmedim sana, o yüzden göndermedim. bitti bu kadar.
-
2010 yilinda bende dagitmistim :D
2.parti kitaplarim var ama hala vaktim yok ugrasacak :D
http://www.tahribat.com/Forum-Kitap-Arsivimin-Kucuk-Bir-Bolumunu-Bagisliyorum-122143/1/kitap/