folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elinde Çalışan Böcek Kovucu Devre Şeması Olan

Elinde Çalışan Böcek Kovucu Devre Şeması Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

sivri sinek kovma devreleri var hocam bir ara yapmıştım arkadaşa çalışıyordu.Hepsinin temelinde bizim duyamadığımız sesler üreten bir cihaz yatıyor adı da buzzer.Ama senin dediğin gibi tüm böcek ve böcek türevlerini kovmak için daha önce görmedim.

less than one, more than zero.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------

boşuna uğraşma git kendine bi raid falan al sıvılı versiyonlardan ;) şevkini kırmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama, ama yalnızca o devreyi bastırtmak halihazır versiyonun kendisinden daha pahalı olacaktır :(

-----------------------------

bu raid lerde etkili değil gibime geliyo.hayvanların kafaları güzel oluyo o kadar..sabah bakıyom bi iki ısırık kesin var :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Hocam sivrisinek kovucu devre derler ama esas amaç kovmak değil toplamaktır. Devrenin amacı erkek sivrisineğin kanat sesini taklit edip dişi sivrisinekleri etrafında toplamak ve insanları rahat bırakmasını sağlamaktır. Çok stabil çalıştığını söyleyemem. Kaldı ki sesin kesilmesi halinde başındaki diğer dişi sivrisinekler busefer insana saldırmaya başlıyor o ayrı mesele:)

Yavuz Türkmen - Ceyhan Gençtan Temel Elektronik 1

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.aliexpress.com/product-fm/327337334-mosquito-repellent-mouse-repeller-cockroach-repeller-wholesalers.html

ABD $ 11.58

en güzeli sipariş ver al bir tane incele

sivrisinek kovucu, fare kovucu, hamamböceği kovucu

------------------

Ultrasonik sivrisinek kovucu / hamamböceği kovucu / fare kovucu  Alan :50-80m 2

Etkisi Menzil: 

1, bu makine odada 50-80 metrekarelik büyük etkisi olacaktır. 
    2, bu makine haşarat vb sinek, kriket, karınca, ahşap karınca, pire olabilir taharetlenmek ev fare, hamam böceği, sivrisinek,. yüzden vb makine olabilir çağrı helmintler bu elektronik taharetlenmek fare makine, elektronik
    3, bu makineden gönderilen ultrasonik insanın çeşitli işitme uzak kalmıştır. Onlar insan ve evcil hayvanlar için zarar vermez. Ayrıca ev makine üzerinde etkili olmayacaktır.
    4, bu makine güvenliği ve çevre koruma altındadır. Koku daha az ve tatsız. Ufacık enerji kullanılır. (Toplam güç <1W) ve ileri teknoloji ile fotoelektron.

Nasıl kullanılır: 

duvara güç takmayı sonra, mavi gösterge ışığı ve makine çalışmaya başlar görebilirsiniz. Ayrıca, düşük frekanslı, yüksek frekanslı elektronik tarama sesi duyabiliyorum. Frekans seçilen güç sol tarafındadır. Eğer H onu açtığınızda, sivrisinek, hamamböceği gibi küçük böcekleri yıkamak olabilir. Eğer L açtığınızda, fare yıkamak olabilir. ürünleri aslında fonksiyonu olarak, birkaç gün içinde etkisini göreceksiniz onu seçin. Fare çok azalır. Belki başında kullanmak dönemde tezin artış biraz ince olacak. ultrasonik Çünkü saklandığı yerden onları tahliye ettirmek. Ve bunlar kısa sürede yok olacaktır. 3-6 hafta içinde, hiç fare ve böcekleri dert etmenize gerek vardır. her zaman makinenin çalışma izin verirsen iyi durum devam edecektir. Ama sadece bir yıl için biraz maliyeti. Hiçbir tehlikeli kimyasal ilaç satın almak ve fare kafes temiz ihtiyaç vardır.

Ana uyarı: 

1, bu makine uzak zemin 20-80 santimetre monte edilmelidir. Ve güç soketine zemin ve fiş dik olmalıdır
    2, yükleme noktası halı, perde ses malzeme takılması vb kaçınılmalıdır. Yoksa, ses basıncı azaltmak helmintler etkisi zarar verir.
    3, fare ve böcekleri kullanarak gün başında artacağı normaldir. onlar ultrasonik saldırıdan sonra yaşam yerden alacak çünkü.
    4, bu makine AC 220V (veya 110v) güç soketine doğrudan fiş olabilir. (Güç aralığı: AC90V-250V Frekans:. 50HV-60HVZ)
    5 Dikkat: neme dayanıklı, su geçirmez 
    6 güçlü impregnant, su veya nemli bir bez ile makine temizlemeyin. makine temizlemek için bazı kısırlaştırmak yıkama ile kuru ve yumuşak bir bez kullanın.
    7. makine bırakma ve güçlü üzerine çarpıcı yapmayın.
    8 kullanarak, ortam ısısı: 0-40degree santigrat 
    9, etkisini artırmak için, depo veya mal kazık kadar, çeşitli odalarda birkaç setleri makinesi kullanmalıdır.

-

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

sivrisinek arı kelebek vs. bunlar sağır değiller mi ? :)

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Sivrisinek çoğunlukla pis su akarları, lağım suları, çöplükler, hayvan barınakları, mağara içleri ve durgun su kenarlarında yaşarlar. Sivrisinekler çiftleşmelerini havada uçarken yaparlar. Dişi sivrisinek çiftleşme dönemi geldiğinde, havada uçarken kanat sesleri çıkarır. Bu kanat seslerini algılayan erkek sivrisinek, dişi sivrisineği bulur ve çiftleşme meydana gelir. Sivrisinekler, her üremelerinde 300–400 arası yumurta yaparlar. Sivrisinek canlısı yumurtalarını en çok nemli, çamurlu ve bataklık alanlara bırakır. Yumurtadan çıkan sivrisinek larvalarının suya ihtiyacı vardır. Bu sebeple dişi sivrisinekler, yumurta bırakmak için nemli ve ıslak bölgeleri seçerler. Sivrisinek sokması sonucu insanlara birçok hastalık bulaşabilir.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 5124 Toplam Mesaj: 17