Elinde E-Sigara Modu Olan Var Mı? (Alacağım)
-
evic vtc mini
eleaf istick pico
cloupor mini.
bunlar modlarım,
eleaf lemo 2
derringer rda x2
avocado (en sevdiğim)
tron s
bunlar da ato larım,
devamı olarak tel için kesinlikle alien wire tavsiye ediyorum lakin bi fasttech de vardı bu tel şimdi bende de bitti gönderimler de kapandı bi açılsın 1 kutu siparis edicem :)
pamuk olarak muji candır. allah fiberin belasını versin tükürük kokuyo amk pamuğu :/
-
BosphorusPasha bunu yazdı
evic vtc mini
eleaf istick pico
cloupor mini.
bunlar modlarım,
eleaf lemo 2
derringer rda x2
avocado (en sevdiğim)
tron s
bunlar da ato larım,
devamı olarak tel için kesinlikle alien wire tavsiye ediyorum lakin bi fasttech de vardı bu tel şimdi bende de bitti gönderimler de kapandı bi açılsın 1 kutu siparis edicem :)
pamuk olarak muji candır. allah fiberin belasını versin tükürük kokuyo amk pamuğu :/
dostum pm attım..
-
https://www.facebook.com/groups/145241352546462/
bu grupta fiyatları abarttırmadan satış yapılmasına izin veriliyor tavsiye ederim
150 tl ye sıfır pico mod görürsen al geçen grupta satılıyordu
driveshaft tarafından 09/Kas/16 10:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen ay bu zamanlar diyordum ki esigara nedir nasıl içilir nerden alınır beni aydınlatın
Tam 25gün oldu tek dal sigara içmedim
mutluyum huzurluyum
atom mod filan anlamam. 5li coil aldım 15 günde bir coil değişicem. likitlerim de güzel .keyfimiz yerinde:)
ijust s candır <3
-
bendeki vtc mini + subtank mini + içindeki pili ve teli ıvırı zıvırı ile satabilirim - modun boyası attı ve subtankin yedek camı yok. mekanik moda geçmeyi düşünüyorum.
-
IvC bunu yazdı
bendeki vtc mini + subtank mini + içindeki pili ve teli ıvırı zıvırı ile satabilirim - modun boyası attı ve subtankin yedek camı yok. mekanik moda geçmeyi düşünüyorum.
Bende Subtank Mini Yedek camı var 10-15 toplu almıştım isteyen olursa diye .)
İSteyen olursa Toptank içinde özel kesim pleksi glass yedek camı ayarlayabilirim dayanıklılığı normal cama oranla 6 kat daha sağlam yere at kırılmaz öyle bişey .)
-
Tayga bunu yazdıIvC bunu yazdı
Bende Subtank Mini Yedek camı var 10-15 toplu almıştım isteyen olursa diye .)
İSteyen olursa Toptank içinde özel kesim pleksi glass yedek camı ayarlayabilirim dayanıklılığı normal cama oranla 6 kat daha sağlam yere at kırılmaz öyle bişey .)
subtank mini için yedek cam ayarlayabilirsen süper olur hocam
birde mod tavsiyesi lazım subox mini kullanıyorum subohm takıldığım için pil yerlerde süründürüyor şöyle güzel çift pilli güzel modlar nelerdir ?