Elinde Gittigidiyor Sahibinden Yada N11 Sanalpazar Gibi Sitelerin Faturasi Olan Varmi
-
Arkadaslar muhasebesel olarak nasil islediklerini incelemem icin elinde yukarida bahsettigim sitelerde satis yapip bu sitelerin aldigi tutara karsin bir hizmet faturasi kesiliyor satis yapan herkes bilir. Bu faturalardan bir tane ornege ihtiyacim var yardimci olursaniz. Sevinirim. Tsk ederim.
-
Konu onemli herhangi bir maksati yoktur sadece nasil yapildigi acisindan onemlidir. Yardimci olursaniz sevinirim.
-
Kardeş N11 den bir şey aldım yalnız N11 den bana sadece ödeme onayı diye bir email geldi.
Alışveriş yaptığım ürünün mağazadan ürünle birliktede faturası gelmiş. Yine baktım N11 den bir bok görünmüyor.
-
janni bunu yazdı
Kardeş N11 den bir şey aldım yalnız N11 den bana sadece ödeme onayı diye bir email geldi.
Alışveriş yaptığım ürünün mağazadan ürünle birliktede faturası gelmiş. Yine baktım N11 den bir bok görünmüyor.
Hocam sanırım ürün alımı değil ürün satışı yapıldığında kesilen faturalardan istiyor. Hizmet bedeli olarak gözüküyordur bence yada paketleri oluyor onların ürün olarak onlar gösterilmiş olabilir.
-
aa pardon ya satış demiş.
kusura bakmayın.
-
Hocam ürün alımı değil ürün satışı yapıldığında kesilen fatura gerek Hizmet bedeli olarak gözüküyor.
genelde bu sitelerde yapilan satislardan sonra zarfla satisi gerceklestirene gonderiyolar.
-
-
değişir o yazdığın online mağazaların hepsinin yöntemi farklı
misal firma satışı yapar yapar ay sonu onlinemağaza açıktan fatura keser firmaya vs çeşitli yolları var
amaç ne anlamadımki hizmet bedeli derken?
büyük onlinemağazalarda anti konti üçkağıt işler yok öyle herkes faturasını ay sonu kesiyor ödemesini alıyor
büyük onlinemağazalar öyle şeylere tenezzül etmez adamların satış rakamları çok yüksek
öyle birşey olsa ticari kaybı çok olur zaten devlette bitirir firmayı -
AllahinOglu bunu yazdı
misal firma satışı yapar yapar ay sonu onlinemağaza açıktan fatura keser firmaya vs çeşitli yolları var
büyük onlinemağazalarda anti konti üçkağıt işler yok öyle herkes faturasını ay sonu kesiyor ödemesini alıyor
büyük onlinemağazalar öyle şeylere tenezzül etmez adamların satış rakamları çok yüksek
öyle birşey olsa ticari kaybı çok olur zaten devlette bitirir firmayıBenim konumla bu dediklerinin bir alakasini anlayamadim. Bana sadece bir ornegi gerekiyor tsk ederim
-
scarletbeard bunu yazdıAllahinOglu bunu yazdı
öyle birşey olsa ticari kaybı çok olur zaten devlette bitirir firmayıBenim konumla bu dediklerinin bir alakasini anlayamadim. Bana sadece bir ornegi gerekiyor tsk ederim
bütün onlinemağazaların komisyonları farklı amaç nedir anlamadımki neyin hizmet bedeli?
her onlinemağaza farklı fatura kesiyor firmalara
faturalarda inceleyebileceğin muhasebesel şey nedir?
sana kim çıkarıp göstericek burdan fatura yok öyle birşey -
Size turkce okutan hocalara bisey demiom.
Tsk ederim saol konuya olan ilgi ve yardimlarin icin.
Yanlis anlatmisimdir kusura bakma