folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Elinde Gittigidiyor Sahibinden Yada N11 Sanalpazar Gibi Sitelerin Faturasi Olan Varmi

Elinde Gittigidiyor Sahibinden Yada N11 Sanalpazar Gibi Sitelerin Faturasi Olan Varmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar muhasebesel olarak nasil islediklerini incelemem icin elinde yukarida bahsettigim sitelerde satis yapip bu sitelerin aldigi tutara karsin bir hizmet faturasi kesiliyor satis yapan herkes bilir. Bu faturalardan bir tane ornege ihtiyacim var yardimci olursaniz. Sevinirim. Tsk ederim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konu onemli herhangi bir maksati yoktur sadece nasil yapildigi acisindan onemlidir.  Yardimci olursaniz sevinirim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Kardeş N11 den bir şey aldım yalnız N11 den bana sadece ödeme onayı diye bir email geldi.

Alışveriş yaptığım ürünün mağazadan ürünle birliktede faturası gelmiş. Yine baktım N11 den bir bok görünmüyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Kardeş N11 den bir şey aldım yalnız N11 den bana sadece ödeme onayı diye bir email geldi.

Alışveriş yaptığım ürünün mağazadan ürünle birliktede faturası gelmiş. Yine baktım N11 den bir bok görünmüyor.

Hocam sanırım ürün alımı değil ürün satışı yapıldığında kesilen faturalardan istiyor. Hizmet bedeli olarak gözüküyordur bence yada paketleri oluyor onların ürün olarak onlar gösterilmiş olabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

aa pardon ya satış demiş.

kusura bakmayın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ürün alımı değil ürün satışı yapıldığında kesilen fatura gerek Hizmet bedeli olarak gözüküyor.

genelde bu sitelerde yapilan satislardan sonra zarfla satisi gerceklestirene gonderiyolar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

edit.

mkyb tarafından 05/Tem/15 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

değişir o yazdığın online mağazaların hepsinin yöntemi farklı

misal firma satışı yapar yapar ay sonu onlinemağaza açıktan fatura keser firmaya vs çeşitli yolları var

amaç ne anlamadımki hizmet bedeli derken?

büyük onlinemağazalarda anti konti üçkağıt işler yok öyle herkes faturasını ay sonu kesiyor ödemesini alıyor

büyük onlinemağazalar öyle şeylere tenezzül etmez adamların satış rakamları çok yüksek

öyle birşey olsa ticari kaybı çok olur zaten devlette bitirir firmayı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

misal firma satışı yapar yapar ay sonu onlinemağaza açıktan fatura keser firmaya vs çeşitli yolları var

büyük onlinemağazalarda anti konti üçkağıt işler yok öyle herkes faturasını ay sonu kesiyor ödemesini alıyor

büyük onlinemağazalar öyle şeylere tenezzül etmez adamların satış rakamları çok yüksek

Benim konumla bu dediklerinin bir alakasini anlayamadim. Bana sadece bir ornegi gerekiyor tsk ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    AllahinOglu bunu yazdı

Benim konumla bu dediklerinin bir alakasini anlayamadim. Bana sadece bir ornegi gerekiyor tsk ederim

bütün onlinemağazaların komisyonları farklı amaç nedir anlamadımki neyin hizmet bedeli?

her onlinemağaza farklı fatura kesiyor firmalara

faturalarda inceleyebileceğin muhasebesel şey nedir?

sana kim çıkarıp göstericek burdan fatura yok öyle birşey

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Size turkce okutan hocalara bisey demiom. 

Tsk ederim saol konuya olan ilgi ve yardimlarin icin. 

Yanlis anlatmisimdir kusura bakma

Toplam Hit: 1204 Toplam Mesaj: 12
eticaret siteleri hizmet faturasi ornegi