folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elinde Heroes"Un 1.Sezon Tüm Bölümleri Olan Var Mı ?

Elinde Heroes"Un 1.Sezon Tüm Bölümleri Olan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    prison break bence çok güzel ben heroes ve prison break ı izledim lost u izlemedim ama prison break en iyisi gibi geliyor

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

ftp://Heroes:S01@140.121.200.206:61337/

açılmıyor bunun gibi lost, heroes  un olduğu ftp bilen var mıdır acep ? 

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

al hocam 1 sezonun 23 bölümü de var burda sömürün işte

http://hiro.c.free.fr/download/ZIK%20&%20co/Vid%E9o/Hiroes/Volume%20I/

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

4-5 bölüm lost izledim sonra 15-20 bölüm heroes izledim, daha sonra Death Note'u buldum, onu izledim, izlemez olaydım amk, şimdi ne lostun yüzüne bakabiliyom ne heroesun ne de prisonbreakın, oturup izleyemiyom amk. Death Note'taki kadar kurgu hiç birinde yok, çok basit geliyorlar artık bana, heroes'u eski Türk filmi izlermiş gibi izledim Death Note'tan 2-3 bölüm izledikten sonra. Kendisi Japon yapımı anime(manga'dan uyarlama), izlemeye başlamanızı asla tavsiye etmem çünkü bi da dizi veya film izleyemiyonuz :). Ama tahribat izler,

Ahanda burda 30. bölüme kadar olan bölümleri mevcut >> http://animemadness.org/newsite/modules/mydownloads/

tabi çeviriler devam ediyo, 37. bölüm son bölüm. amk gözlerim yaşarmıştı 37. bölümde.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzz
    Fuzz's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------

4-5 bölüm lost izledim sonra 15-20 bölüm heroes izledim, daha sonra Death Note'u buldum, onu izledim, izlemez olaydım amk, şimdi ne lostun yüzüne bakabiliyom ne heroesun ne de prisonbreakın, oturup izleyemiyom amk. Death Note'taki kadar kurgu hiç birinde yok, çok basit geliyorlar artık bana, heroes'u eski Türk filmi izlermiş gibi izledim Death Note'tan 2-3 bölüm izledikten sonra. Kendisi Japon yapımı anime(manga'dan uyarlama), izlemeye başlamanızı asla tavsiye etmem çünkü bi da dizi veya film izleyemiyonuz :). Ama tahribat izler,

Ahanda burda 30. bölüme kadar olan bölümleri mevcut >> http://animemadness.org/newsite/modules/mydownloads/

tabi çeviriler devam ediyo, 37. bölüm son bölüm. amk gözlerim yaşarmıştı 37. bölümde.

-----------------------------
    kıytırık bi anime diziyle koskoca lost'u karşılaştırmışın ya, sana ne desem boş...

"we lose ourselves but we find it all"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

www.parapsikoloji.net bu sitedeki foruma gir heroes bölüöündekiler yardım eder sana.

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
Toplam Hit: 3252 Toplam Mesaj: 17