Elinde Kullanmadığı 8310 Olan Varmı
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
tamam Ultras atkısına telefonu veriyim sana?
-----------------------------istedigin bi bulgar takiminin atkisnini yollayabilirim.. kiril alfabesiyle yazili olanlardan..
-
ordaki takımların taraftar grupları vardır heralde? taraftar grubu atksına olur
-
yokmu bu telden elinde olan bende açtım konuyu ben bulamadım hala :)
-
Valla benimde bi istegim var :D elinde fazladan kullanmadıgı telefonu olan varsa bana versinde 512 DDR ram var elimde onla takas ediyim bende :) Cidden ihtiyacım var fazladan telefon'a model falan o kadar onemli degil yüzüne bakılır olsa yeter
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
8310 satarım... uygun fiyata hatta taraftar atkısı ile takas bile olur... sağlamdır taş gibi telefon :D
-----------------------------baba ne yaptın sen ya, piyasayı allak bullak ettin. yazıktır qünahtır 8310 lar verilir mi bi taraftar atkısına :) ben sana atkı eldiven bere takımı hediye ediyimde o teli bana ver bari yabana gitmesin hacat :)
-
bende var ama babam istedi gine vermedim.kırmızı kabıylada yakıyor yani:)) crea ms2 ve u700 üm var hepsini kullanıyorum ama 8310 un havası bir başka..vakti zaManında 830 liraya almıştı bizim peder iyi hatırlıyorum
-
elimde 8850 var isteyene satılır.. bilgi almak isteyen mesaj atsın...(ufuk1511@hotmail.com)
-

ben de 6510 lara bayılıyorum.. vardı bitane çalmıştı şerefsizin biri basketbol sırasındayken.. sonradan farkettm ne yazıkki.. :)