Eliptik Bisiklet Tavsiyesi
-
Realist bunu yazdı
hocam koşu bandı neden tercih etmiyorsunuz ?
Kardeşim fitness eğitmeni. Koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ediyor ayrıca koşu bantları eliptik bisikletlere göre dizlere daha fazla baskı uyguluyor o yüzden tavsiye etmiyorum dedi.
-
CenkSertoz bunu yazdısir bunu yazdıAntikky bunu yazdıshock56 bunu yazdıAntikky bunu yazdı
Hoca selam, butce soylersen aslinda baya iyi olur bu konuda butce baya onemli.
Sana eliptik disinda Kurek onermek istiyorum.
Alt vucut , ust vucut calistir, birde nabiz saati taktin mi keyfinden yenmez. Sessiz calisir. Bozulma riski cok daha dusuktur, ve eliptige gore eglencelidir.Bütçe 15 i zorlar. Ben bisiklet sürmeyi seven birisi olduğum için eliptik bisiklet daha zevkli geliyor. Kürek hiç düşünmemiştim.
Abi kurek dusun, eminim bir cok spor salonunun 1 gunluk vs ucretsiz girisi yada 1 gunluk uyeligi vardir.
Bir spor salonun da kurek dene.
Yavas basla, yerinde olsam 10dk-10dk-10dk seklinde kurek cekerim.
Ilk 10dk isinma,orta 10dk orta yuksek, son 10dk orta dusuk.bu küreklerde birden gelince boşa çıkıyor gibi oluyor ya o durum normal mi nasıl tekrar yapacağız doğru yaptığımızı nasıl anlayacağız? model önerisi bir de 15k ya kadar
Kullandığın makina sulu mu manyetik mi?
manyetik bildiğim kadarıyla
-
Hocam bu aletin 120 ligi var bende manyetik hic ses cikarmiyor uzerinden 1 saat inmiyorum dedigin gibi tum vucudu calistirdigi ve oturma yeri olmadigi icin bence cok iyi .
tavsiye ederimhttps://www.decathlon.com.tr/p/eliptik-bisiklet-el100-essential/_/R-p-169270?mc=8398006
