Elle Tutulur, Yüzüne Bakılır Haber Siteleri?
-
http://www.haberler.com/
-
internethaber.com , ihlassondakika.com
-
TRT teletext öneririm,başbakan aşağı,başbakan yukarı...Adamı sıçarken bile haber yapıyolar.
Bu devirde tarafsız haber bulamazsınız.Yandaş medya yandaşlığını sürdürdükçe,daha doğrusu bir taraf kendine saf belirledikçe gruplaşmaların arkası kesilmez.Ama benim görüp de inanamadığım,uydudan çıkan bi alevi kanalı vardı(çanak olmayınca tam hatrlayamıyorum ismini,emin değilim) galiba cem tv idi.Adamlar alevi düşmanını bile canlı yayına alıp güzelce ağırlayabiliyolar.Haberleri de bana bayağı tarafsız geldi.Şaşırdım doğrusu
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.cnnturk.com/default.aspx
bana 1 tane gereksiz haber gösterir misin?
-----------------------------Daha kötüsü olamazdı.
-
Cnnturke şu an baktığımda fikrimi değiştirdim ve şaşırdım aslında bu siteyi daha açık saçık olarak biliyodum. Belki de şimdi böyle denk gelmiştir :) Bir çok sitenin olduğu gibi cnntürk ün de tarafsızlık sorunu var. Haberleri süzgeçten geçiriyorlar.
Ama diyebilirim ki ntvmsnbc nin güncelliği, cnntürk ün sayfa düzeni olan, üstteki hocamın işaretlediği kısımlar ve yandaki saçma anketler olmayan, ve daha objektif olan bir haber sitesi olsa işte o zaman çok güzel olurdu. Daha küçük boyutlu haber siteleri içinde vardır belki ama onların da haber kaynakları bu tarz siteler olduğu için yeterince güncel olamıyorlar.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
habervaktim.com ve yenişafak
-----------------------------evet doğru sölüyor arkadaş ne zaman girsem o sitelere kafes eylem planı bilmem ney darbe planı falanca askerin evinden şu belge çıktı ergenekon kon kon kılıçdaroğlu sünnetsizmi chp şöyle böyle...............................
tarafsız haber sitesi arıyorsanız gazetevatan.com dan şaşmamak lazım.
-
Uzun zamandır hurriyet.com.tr'yi takip ediyorum.Nerdeyse gereksiz hiç bir şey yok.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
habervaktim.com ve yenişafak
-----------------------------evet doğru sölüyor arkadaş ne zaman girsem o sitelere kafes eylem planı bilmem ney darbe planı falanca askerin evinden şu belge çıktı ergenekon kon kon kılıçdaroğlu sünnetsizmi chp şöyle böyle...............................
tarafsız haber sitesi arıyorsanız gazetevatan.com dan şaşmamak lazım.
-----------------------------Hah hocam onu da bir ara takip ediyordum unutmuşum yazmayı. Haber sitesinden çok başka tür bir siteye benziyor biraz ondan bırakmıştım.
Bu arada bi süre aa.com.tr ihlassondakika.com http://www.internethaber.com/ ve hurriyet.com.tr takip edelim bakalım.
Öneriler için herkese teşekkür ettim =)
-
OveRTaX bunu yazdı:
Uzun zamandır hurriyet.com.tr'yi takip ediyorum.Nerdeyse gereksiz hiç bir şey yok.
-----------------------------alla alla diyorum bende kimse hurriyet.com.tr yi önermemiş.Acaba zannettiğim kadar ünlü değil mi diyorum ama tek tavsiyem hurriyet.com.tr dir.
-
atakan_1907 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
ntvmsnbc candır hocam ya güzel yapıyorlar bence :)
-----------------------------İçlerinde en iyisi o aslında evet.
-----------------------------aynen