Ellini Tutugum Anlarda Bile Ne Kadar Yakinsan Okadar Uzaksin..
-
Simdi altaki linkin orjinalini kim soyluyo aradim aradim bulamadim limewiremi dersin google mi dersin
bir turlu sanatcinin ismini bulamadim.. Adamda ses var helal valla.. rapi icine katipta icine etmisler yazik oldu sarkiya : ((
-
Winanpın kendine ait bi yaması var. Şarkı sözlerini filan kime ait olduğunu açıklıyor. Sen dur baklım bi indireim şarkıyı :)
-
Yildirim ibnesine sor sölesin zaten en hassas oldugu nokta ''KIZLAR'' :)
-
Siskoyi gecen stationda gördüm guya karizma yapmaya calisiyo ellindeki telefonla. boyu anca 1.50 amk yamug cüce. Sulasti ama yüz veren kim isterse Dj Tiesto olsun o tiple yanimdan bile gecirmem amcig herifi
neyse siktir et bana su orjinali lazim : ((
-
Valla bacım bu şarkının ne sözleri geçti... Yoq abicim artık algılamıyor bu yeni şarkıları winanmp :D Boş ver zaten şarkı güzelde değil...
-
HackMan abi ginede sagol : (( yaf nasil oluyorda beyenmiyorsun sözleri bikere süper.. : (((
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------
HackMan abi ginede sagol : (( yaf nasil oluyorda beyenmiyorsun sözleri bikere süper.. : (((
Beni Ferdiden aşağısı alakadar etmiyor :D -
abüüü Ferdi Babam.. Onu bikere bu adamla kiyaslaman olmaz Ferdi kim bu adam kim..
-
Hatiralar-Susmaz bunu yazdı:
-----------------------------abüüü Ferdi Babam.. Onu bikere bu adamla kiyaslaman olmaz Ferdi kim bu adam kim..
:D La forumda kimse yok mudur nedir. Canım sıkıldı valla yaa. Bu forum böle değildi abi ne oldu buraya yaaws:s -
Geyige çevirdiniz lan :)
-
abiş bunu söyleyen oğuz yılmaz.
oğuz yılmaz yasak aşk deyi arat bulursun.
ama remix daha güzel. oğuz yılmazın söylediği $ey gibi.