Elvan Abeylegesse Finalde !
-
Pekin Olimpiyatı'nda ülkemize 10 bin metrede gümüş madalya kazandıran Elvan Abeylegesse, bugün 5 bin metre seçmesinde piste çıktı.
Peki Türkiye Olimpiyatlarda neden bu kadar başarısız ?
-
bu kadını çok takdir ediyorum ama tipi biraz değişik ya:D
-
Türkiye olimpiyatlarda neden başarısız?
Başarısız çünkü aileler çocuklarına mühendis ol doktor ol diyor.Hiçbiri çıkıp sen güzelsanatlar oku sen valeybolla ilgilen demiyo:S Onlar boş işler evladım sen paranı kazan diie diee bu haldeyiz -
Bu memlekette sporu yada sporcuyu geliştirmek için ne yapılıor yada kaç para harcanıyor?? Tutturmusuz bi futbol sanki sadece bu var aq. Bugun spor salonu olan liselerin yada ilköğretim okularının bile sayısı totalin yüzde kaçı??
Neyse durmak yok yola devam
-
elvan bitane yhaa Türkiye'yi şuanda fb ve gs dışında en iyi temsil eden kişi yurtdışında..
durmak yok yola devam..
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Peki Türkiye Olimpiyatlarda neden bu kadar başarısız ?
-----------------------------
devletin spora fazla önem vermemesi yada sponsor olayının tam anlamıyla türkiyede gelişmediği yada imkansızlıklar olabilrmi?örneğin: almanya japonya ve abd'nin en ücra köşelerinde bile olimpik spor tesisleri var yüzme havuzları say sayabilirsen artık bizde ne var
pekin olimpiyatlar için dünyanın parasını harcadı ancak aldı türkiye ise 2004 olimpiyatlarına sadece istanbulda yaptırdığı 80 bin kişilik sözde olimpiyat stadıyla aday oldu üzgünüm ama trajikomik bi durum
-
Zenci türk :)
neden başarısızız?
çünkü 20 yaşında dünya şampiyonu olan adam 11 yaşında çalışmaya başlıyor...
biz ise, ağustostaki olimpiyatlara temmuzda hazırlanmaya başlıyoruz:)
sonrada ithal türklerle birincilik arıyoruz :)
-
Daha Türkiye'de olimpiyatları izleyen yokki, uğraşıp başaran olsun.
-
Funky_Punky bunu yazdı:
Daha Türkiye'de olimpiyatları izleyen yokki, uğraşıp başaran olsun.
-----------------------------mesela ben. trtyi tv çekmediğinden izleyemiyorum:) zenci ablamızı tanımıyoruz ama damarlarında Türk kanı taşıyor:)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Zenci türk :)
neden başarısızız?
çünkü 20 yaşında dünya şampiyonu olan adam 11 yaşında çalışmaya başlıyor...
biz ise, ağustostaki olimpiyatlara temmuzda hazırlanmaya başlıyoruz:)
sonrada ithal türklerle birincilik arıyoruz :)
bu konuda haklısın rene abi hep son dakkalarda bişiler yapmaya çalışırız -
türke benzer bi yanı varmı sunun