Elveda Chrome !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ubuntu 11.10 üstüne gnome-shell kurdum.Güncellemeler şunlar bunlar.

NEden bilmiyorum ama sürekli donuyor sürkeli problem.Birde üstüne chrome ?? twitter'da zaten saçmalıyordu fakat şimdi her zaman saçmalamaya başladı.Ram yiyiyor sanki.Baya bi kasıyor, diğer progamlamrı etkiliyor.

Bi abuk subuk birşey oldu.Bunca zamandır desteklediğim chrome'da mı sorun var bilmiyorum ama opera deneyeceğim (firefox rezilliğine değinmek istemiyorum bile)

Bu güzel işletim sistemini (ubuntu) ve bu güzel tarayıcıyı (chrome) nasıl bu kadar berbatlaştırmışlar ?? gnome-shell uyumsuzluğu var sanırım ki burda devreye fedora 16 girebilir.

---

sinir oldum günlerdir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Son güncellemeden sonra Windows ve Ubuntu içiin Chrome çöktü. Sürekli, "Eklenti yükle" uyarısı veriyor. Ayrıca çok fazla kasmaya başladı yeni görünüm falan, acayip Ram yemeye başladı. Aynı problem bende de var ama bırakamıyorum lanet olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Debian 6 + firefox kullanıyorum. Hatta şuan firefox u nightly olarak güncelledim. Çok ta memnunum. Üstelik 2 işletim sistemim var. Diğeri Windows 7. Win7 ile beraber de nightly süper...

Chrome u her zaman yedek olarak kullanıyorum. Pc de mutlaka kurulu durumdadır. Ancak onu kullanmam için ancak firefox un kasması, donması vs.. durumlar lazım... Bide 1 sitede aynı anda 2 oturum açmak için tabi...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Son güncellemeden sonra Windows ve Ubuntu içiin Chrome çöktü. Sürekli, "Eklenti yükle" uyarısı veriyor. Ayrıca çok fazla kasmaya başladı yeni görünüm falan, acayip Ram yemeye başladı. Aynı problem bende de var ama bırakamıyorum lanet olsun.

muhtemelen bende 3 gün sonra geri gelicem.Fakat sinir ediyor.Çoklu sekmelerde hele resim ve video varsa bitti...

Bazı siteleri açmıyor (millet gibi) mesela tek siteye bağlı 10 sekme açıyorsun.Bir tanesi yüklenemiyor.Bu yüzden diğerlerini göstermiyor boş sayfa oluyor.KApat diyorsun kapatamıyor.Yeni sekme açıp adresi orda açıp, eski sekmeyi task manager'dan sonlandırman lazım vs.. vs..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

sırf ubuntuda değil windowsdada sapıtmaya başladı chrome.operaya geçeyim dedim bi türlü alışamadım şimdi safari deneyeceğim bakalım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ubuntu 11.10 benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu, gerçekten sorun üstüne sorun. Stabil bir sürüm değil :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Bende de Chrome  her zaman bir siteye girmeye çalıştıgımda ilk tepkisi sayfa görüntülenemiyor oluyor.  yenileyince açılıyor. hep aynı muhabbet o yüzden pc m de    Explorer - Chrome - Opera ve Firefox Var.  Duruma Göre Kullanıyorum...  Opera Aslında Çok Kaliteli Fakat benimde Kanım Hiç Isınmadı. Chrome den vazgeçmek istemiyorum çünkü evladım gibi benimsedim onu:))  bir ihtimal düzelir belki diye beklemedeyim

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    Holyzone bunu yazdı:

Ubuntu 11.10 benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu, gerçekten sorun üstüne sorun. Stabil bir sürüm değil :/

Ne tür bir sorun yaşıyorsun?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

whoobay bunu yazdı:
    Holyzone bunu yazdı:

Ne tür bir sorun yaşıyorsun?

pulse-sound sıkıntılı

ağdan belli belirsiz disconnect olup duruyorum

Ekran kartım çok güncel ve yeni olmasına rağmen kurarken çok sıkıntı oldu

bunun dışında sanki multi threading yok gibi bir uygulama yüklerken sistem komple donuyor, yükleme/kopyalama işlemi bitince geri açılıyor vs...

bu sürümde bayağı başım ağırdı anlıyacağın :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    ilk baslarda iyiydi fakat sonralar kasmaya basladi bu meret 15 sekme acipta kasilmayan tarayici istiyorum birader

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    Opera candır :)
Toplam Hit: 4697 Toplam Mesaj: 27