Elveda Film Siteleri Elveda Netflix Ve Türevleri
-
DracuLax bunu yazdı
Hocam mobilden 2 kere girmeyi denedim zaman aşımı hatası veriyor serverıda böyleyse daha iyisi olamaz...
-
Delegado_Zero bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
Üye olmak isterken daha fazla üyelik kabul edilmiyor diyor.
Ücretli hocam site yillik 150
Ftp sitesi bugün boyle bir sisteme gecmisler
Peki direkt link mi veriyor üye olunca ? Yoksa .rar uzantılı vs mi ? Direkt mp4 vs veriyorsa linki tvdeki IPTV uygulamasına ekleyip izleyebiliyorum.
Direkt link hocam
-
RimPalace bunu yazdımkyb bunu yazdı
Para verip üyelik almadan olmuyor. Kaldı ki Netflix en büyük olayı rahatlığı. Telefondan başlattığım filmi bilgisayardan direk devam ettirebiliyorum, izlediğim filmlere göre öneride bulunuyor vs.
Kişi başı 60 liradan 4 kişilik Netflix ortak hesap açtık tertemiz. 6 ay boyunca istediğin kadar izle. 60 liraya dışarıda bir yemek yedim farz ettim.
abi şimdi netflixtede hiç bir şey yok bizde 10 aydır 4 ortak takılıyoruz ama boş
dediğin doğru rahatlığı istediğin yerde aç devam et ama dizi yok be abi :(
çoğu dizinin sezonları eksik the 100 6.sezonda netflixte 4. sezona kadar var
Bu kisim dogru telif filan dalgasina trde duzgun icerik yok. Bi kax ay takildiktan sonra izleyecek bisey bulunamaz oluyor. Mesela the blacklisti adamlar yunanistana guncel veriyor haftalik yada eski abd ingiliz dizileri trde komple yok filan. Onumuzdeki ay devam ettirmeyecem netflixi.
Onun disinda torrent is goruyor ya yerli icin bisey diyemem ama yabanci kaynak icin torrent candir.
-
DracuLax bunu yazdı
Nesi daha iyi hocam ?
Birde dedigim ozellik var mi ? İndirmeden izleme iptv gibi ?
-
Netflix çok rahat diyenler daha stremio kullanmamıştır :))))
-
Cayan bunu yazdı
Stremioyu yabanci dizi film icin kullaniyorum
Yerli olsa zaten stremioda baska bir sey kullanmaya gerek yok
-
vipmerkezi çok çok iyiydi sektör lideri olacaktı , site sahibini çok uğraştırdılar avukat vs en güzel döneminde siteyi kapatmak zorunda kaldı.
böyle sistemlerin kötü yanı çok fazla süre dayanamıyorlar en eskisi depodepo var oda hem pahalı hemde umursamaz adminleri var.
netflix in ise yeri ap ayrı , nasıl ki spotify fizy deezer insanların müzik dinleme alışkanlıklarını sonuna kadar değiştirdi kimse mp3 aramıyo virüslü sitelerde netfix sayesinde annem 60 küsür yaşında bi tuşla istediği filmi diziyi çak çak izliyor.
-
Cayan bunu yazdı
hocam önerdiğin addonsları varmı yoksa düz kullansakta yeter mi ?
-
KaptaN bunu yazdıCayan bunu yazdı
hocam önerdiğin addonsları varmı yoksa düz kullansakta yeter mi ?
içnide eklentiler var bir sürü , ne kadar çok addons o kadar çok kaynak
-
Netflix, blutv, spotify
Bunlar verdiğiniz paranin karşılığını gayet iyi veriyor.
Bunlardaki içerikleri bitirip, yetersiz içerik var diyorsanız hayatınızda çok fazla boş zaman vardır.