Elveda TEMU
-
Yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. AB'den gelen kargolarda vergi %18'den %30'a; AB dışı ülkelerden gelen kargolarda da vergi %30'dan %60'a çıkarıldı.
-
Açmadan dikkatli olalım abiler, küfürlü.
https://www.youtube.com/watch?v=5Cx4JZZq19w
uzi tarafından 06/Ağu/24 01:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Merak ettiğim bir konu var, henüz kargolanmamış olan siparişim ne olacak? Yapılan değişiklik 15 gün sonra yürürlüğe girecek. 10.gün gümrüğe girdi diyelim. Gümrük süreci şu an en az 10 gün sürüyor. 20.gün gümrük süreci bitti. Şimdi vergi %30 mu olacak, yoksa %60 mı? Ya da 150 euroyu aşmamış mı olacağım yoksa 30 euroyu aşmış mı olacağım?
amg tarafından 06/Ağu/24 04:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben daha yeni kesfetmistim adamlar vergi koymus
-
https://www.tahribat.com/forum/turkiyenin-oz-vatandaslarina-gaddar-olmasi-258322
-
amg bunu yazdı
Merak ettiğim bir konu var, henüz kargolanmamış olan siparişim ne olacak? Yapılan değişiklik 15 gün sonra yürürlüğe girecek. 10.gün gümrüğe girdi diyelim. Gümrük süreci şu an en az 10 gün sürüyor. 20.gün gümrük süreci bitti. Şimdi vergi %30 mu olacak, yoksa %60 mı? Ya da 150 euroyu aşmamış mı olacağım yoksa 30 euroyu aşmış mı olacağım?
PTT`de gumrukteki abinin karsisina 15 gun sonra gelirse gecmis olsun %60.
-
Benzer bir kararı Avrupa Birliği de alacak. Bizim hükümet herzamanki gibi vergi konusunda hızlı davrandı. Çin'in önlenemez yükselişini böyle böyle durdurabileceğiz sanıyorlar.
-
Kendi vatandaşını bu kadar SİKEN başka bir ülke yoktur.
-
Eksik madde tespit ettim !
KIRBAÇ CEZASI !
TÜRK yurt dışı alışveriş yaparsa , 100 kırbaç cezası uygulanır .
Bunu aynen cimere yolluyorum. Bakalım kabul edilirse artık şansımıza .
samaccc tarafından 06/Ağu/24 08:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu nasıl bir nefret abicim.
-
Aliexpres'ten vergi sonrası hiç sipariş vermemiştim daha 2 hafta oldu temu yu indireli sepete 600 tane ürün ekledim gereksizleri eleyecektim, sipariş verecektim ona da vergi koymuşlar haşırt dı black board yine. Fakirsen öl diyen başka bir hükumet yoktur.