Emeğim Bosa Gitti Sanırım..
-
arkadaslar 2 saattir urasıyorum photoshoptan resim yapıyodum.. elektrikler bile kesiilmedi hiç bişi olmadan makinam aniden kapandı. bu photoshop veledi böle durumlara karsı kendi içinde herhangi bir yere kaydediyomu ? :S ben dosyalara tek tek baqtım yok bi bok :S
yüreğime vuruyo a.q :S
-
üstüne soğuk su içseydin kardeş:)
-
kardeş valla isterse yanında ups olsun.. yine de her 5 dk. da bir kaydet.. en sonuında en güzelini ayırırsın ;) ben öyle yapıyorum...
-
Zamanında başima cok geliodu bole şeyler o yüzden 10 dk da bir kaydediyorum.sonra devam yoksa en ufak yanlışta yada elektrik kesilmsesinde falan tüm emek heba oluyo
-
:S yaws bi an pc'i kıracaktım wallaha:. o kadar sinir oldumki.. kendi kendine kapandı yaws.. güç kaynagına baglı a.q :S
-
Yaklaşık 2 ay önce senin yaşadığın olayın neredeyse aynısı başıma gelmişti, duvara bi yumruk atıım elim 4 gün sargıda kaldı (:
-
abü cok cko sinir bozucu bi durum.. bende hiç ole olmadı ama elektrikler gidiodu hep.. bende arayıp tedasa kufur ediodum ama sende kufur edecek kimsede yok... gecmiş olsun :D
-
hayy a.q böle işin :) bi souk su içtim üzerine ..
-
ev arkadasımın aylarca üzerine çalıştığı online sınav olabileceğin ehliyet sürücü kursu sitesi vardı. Hdd fiziksel hata verdi ve bozuldu. Çok kötü bir durum. Haline şükret senden kötü olanlarıda var...
-
photoshopta bana da oLdu bu. Ayrıca bi arkadaşım hakkında biyografi gibi bişe yazarken de oldu.
bi ara sık sık gidip geliyodu. ve bi gün pc daha açılmadı :| yani açıyorum tam hoşgeldiniz yazısı gelcek ama resetleniyo habire sonra yine aynısı oluyo. mecbur format attım = localhostta aylarca uğraştığım sitem bok yoluna gitti aq :@ !
anlayacağınız iflahımı sikti bu elektrik gitmesi olayı :S -
ee herkes ben değil, refleks oldu ctrl + s habire basıyom :D
Çok düşük bir ihtimal belki kurtarabilirsin şu adımları izlesene, File => Open Recent => En üstteki seçeneği seç