folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Emeğim Bosa Gitti Sanırım..

Emeğim Bosa Gitti Sanırım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar 2 saattir urasıyorum photoshoptan resim yapıyodum.. elektrikler bile kesiilmedi hiç bişi olmadan makinam aniden kapandı. bu photoshop veledi böle durumlara karsı kendi içinde herhangi bir yere kaydediyomu ? :S ben dosyalara tek tek baqtım yok bi bok :S

yüreğime vuruyo a.q :S

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    üstüne soğuk su içseydin kardeş:)

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    kardeş valla isterse yanında ups olsun.. yine de her 5 dk. da bir kaydet.. en sonuında en güzelini ayırırsın ;) ben öyle yapıyorum...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    Zamanında başima cok geliodu bole şeyler o  yüzden 10 dk da bir kaydediyorum.sonra devam yoksa en ufak yanlışta yada elektrik kesilmsesinde falan tüm emek heba oluyo

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:S yaws bi an pc'i kıracaktım wallaha:. o kadar sinir oldumki.. kendi kendine kapandı yaws..  güç kaynagına baglı a.q :S

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Yaklaşık 2 ay önce senin yaşadığın olayın neredeyse aynısı başıma gelmişti, duvara bi yumruk atıım elim 4 gün sargıda kaldı (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    abü cok cko sinir bozucu bi durum.. bende hiç ole olmadı ama elektrikler gidiodu hep.. bende arayıp tedasa kufur ediodum ama sende kufur edecek kimsede yok... gecmiş olsun :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hayy a.q böle işin :) bi souk su içtim üzerine ..

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ev arkadasımın aylarca üzerine çalıştığı online sınav olabileceğin ehliyet sürücü kursu sitesi vardı. Hdd fiziksel hata verdi ve bozuldu. Çok kötü bir durum. Haline şükret senden kötü olanlarıda var...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

photoshopta bana da oLdu bu. Ayrıca bi arkadaşım hakkında biyografi gibi bişe yazarken de oldu.
    bi ara sık sık gidip geliyodu. ve bi gün pc daha açılmadı :| yani açıyorum tam hoşgeldiniz yazısı gelcek ama resetleniyo habire sonra yine aynısı oluyo. mecbur format attım = localhostta aylarca uğraştığım sitem bok yoluna gitti aq :@ !
    anlayacağınız iflahımı sikti bu elektrik gitmesi olayı :S

sanılanın aksine...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

ee herkes ben değil, refleks oldu ctrl + s habire basıyom :D

Çok düşük bir ihtimal belki kurtarabilirsin şu adımları izlesene, File => Open Recent => En üstteki seçeneği seç

Toplam Hit: 1518 Toplam Mesaj: 12