Emekli Maaşımızla İlgili Yardım
-
Ajan eğer özelden antikky ye yazarsan ileri zekalı gibi gözükürsün ha.
Burada açık açık yazman lazım evet benim kafa da gitti diye.
Hoş, açlıkla mücadele edipte verdigi oyu degistirmeyen insanlarda zeka geriligini sorgulamakta bi garip tabi.
-
arkadaşlar yakın samimi olduğum birkaç arkadaşım hariç istisnasız herkes için ben=
beyin kanaması geçirmiş hiçbirşeyden anlamaz-anlaYAMAZ, hiçbirşey bilmez-bilEMEZ, salak-aptal-mal biriyim. tamamen bence; herkes kendi işine nasıl geliyorsa öyle yorumluyor. örneğin; 2*2=4 dimi ama ben 2 kere 2 dört dedimmi herkes ilk başta bi acaba gözüyle bakıyo bu mal ne anlar bi bakalım bakalım dört mü ediyor? diyorlar. bu dört mevzsunu örnek için verdim günlük herkes her işte bu gözle bakıyor bana.
bu konuda en iyi babam tanımış beni, bana istisnasız kim ne derse desin cevaben; "tamam" diyorum ama kendi bildiğimi, işime geleni yapıyorum. bunu da değiştirebilecek pek kimseyi tanımıyorum. şu detayı da söyleyim; kazam öncesi de böyleydim.
konu çok dağıldı sizlerden çok aman aman bişey istemedim sadece bi imza. oda sadece benim içinde değil tüm emeklidaşlarım için (((: hem 31-otuzbir yaşında değil ama elbet birgün sizde emekli olursunuz (;
-
diyanet kapatılıp bütçesi emeklilere verilse rahat edersin ajan
-
Beyler vurmayın öldü. :D
-
Chaoser bunu yazdı
AAAmin (: ben ve tüm emeklidaşlarım (;
@mkyb
yok hocam ne ölmesi ölecek olsam beyin kanaması geçirdiğim kazamda ölürdüm (: o kadarki yattığım her hastane "haber bekleyin" demişler alın sizlere haber :D
-
ajan1111 bunu yazdıChaoser bunu yazdı
AAAmin (: ben ve tüm emeklidaşlarım (;
@mkyb
yok hocam ne ölmesi ölecek olsam beyin kanaması geçirdiğim kazamda ölürdüm (: o kadarki yattığım her hastane "haber bekleyin" demişler alın sizlere haber :D
imtihan bu işte topram. öldürmeyen Allah öldürmüyor :)