Emekli Olacağına İnanan Var Mı?
-
Uzun Uzun yazar bir birimizn kafasını sabahtan aksama kadar tartışıp patlatabilirz ama benim sorum siyasetle ilgili degil.Aslında bu bir soruda degil öylesine sadece fikriniz ne merak ediyorum varmı hala bu kadar iyimser arkadaslar aramızda.65 yasına kadar yasıyacagına kim inanıyor yada kacımız yasıyacak bu kadar her birimiz farklı yerlede geberizcez atıcaklar iki toprak dikicekler bir taş iki göz yası oda yalan mı gercek mi beli degil sonra bizi tanıyanlarda geberdiginde yagmur mezar tasımızdaki adımızı sildiginde,ne kalıcak geriye.Bakıyorum millet cocgunu kaptıgı gibi mankenlik oyuncu ajansalarına kaydettiriyo hemen sigortası baslasın diye..Ulan sen bana garantisini versene sunun,sanki hayatını biyere kaydettin öldugunde tekrar kaydettigin yerden baslıyacan..Ama ses seda yok o mankenlik ajansına gidenlerden koyun gibi hepsi meeeeee.
-
Allah nasip ederse 35 yıl sonra bugünlerde emekliyim darısı başınıza...
-
mezarda emekliliğe inanıyorum..
edt :
kankayla beraber ilk ba$larda sermayesiz fakat sonradan sermaye kazanıcağımız bi i$yeri açıcaz..
zaman içinde cam binaya geçmeyi planlıyoruz..
maa$lı köleliğe son..
-
bu şartlarda zor :)
zaten 50 yaşına kadar yaşıcağımı hiç sanmıorum:|
heryerde pislik var :)
-
sosyal sigortalara kaydım bundan 8 sene evvel olduğu için.
içim rahat her türlü emekli olurum.(ha olmam o ayrı)
(sosyal sigortalara giriş yaptığındaki kanunlar esas alınır emeklilik yaşında)
-
iktidar elbet deisecek :)
-
Biz Hayattan Emekli Olacağız, Ondan SOnra Gelecek Emekliliğin Ta Ben Burdan Edirneye Kadar A.q.
Bizim Tayyeap Gibi Babamız Yokki Bize Gemicik Alsın,
Unakıtan Gibi Babamız Yokki Bize Yumurta Fabrikası Kursun,
( ALLAH KİMSEYE BÖYLE BABA NASİP ETMESİN, Ha Bunların Çocuğu Olmuşsun, Ha Orhospu Çocuğu Hiç Farkı Yok :)
-
valla benım de 5 senem oldu kaldı 60 sene bakalım o zamana kadar allah kerım :) mezardamı emeklı olcayz hayattmı bılemıyorum
-
Güzel bir iş olsa emekli olunurda durumlar çok kötü emekli nasıl olucam onu düşünüyorum :)
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
iktidar elbet deisecek :)
-----------------------------
son tahlilde :) -
emeklilik ne ?