Emekli Tuğgeneralden Cemaat Yorumu
-
Yıkanmış Beyinlerin Yönettiği Bir Ülke Olamaz.. Bunların İslamla falan alakası yok ... din üzerinden siyaset yapılmaz arkadaş yapılmaaaz..
önceleri sol partilerin davası olan filistin davası şimdilerde nolduda dinci partilerin davası oluverdi.. filistin davası önceden yokmuydu yoksa bu oy cambazları ekmeği başka kapılardamı aramaya başladılar..
ha bu konuyla ne alakası var arkadaş diyeceksiniz. çok alakası var.. adamlar sağ gösterip sol vuruyor.. millet uyuyun siz uyuyun... ha bu arada dağ yanmışta tavşanın haberi olmamış sözününde çok severim ama bunun konumuzla hiçbir alakası yok... -
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
Yıkanmış Beyinlerin Yönettiği Bir Ülke Olamaz.. Bunların İslamla falan alakası yok ... din üzerinden siyaset yapılmaz arkadaş yapılmaaaz..
önceleri sol partilerin davası olan filistin davası şimdilerde nolduda dinci partilerin davası oluverdi.. filistin davası önceden yokmuydu yoksa bu oy cambazları ekmeği başka kapılardamı aramaya başladılar..
ha bu konuyla ne alakası var arkadaş diyeceksiniz. çok alakası var.. adamlar sağ gösterip sol vuruyor.. millet uyuyun siz uyuyun... ha bu arada dağ yanmışta tavşanın haberi olmamış sözününde çok severim ama bunun konumuzla hiçbir alakası yok...
-----------------------------sırf bize yatsıyı kıldırmak için bi gece yurtta kalan hocalar biliyorum bunların mı dinle bir alakası yok.Amaçları ne peki benim kıldığım rekat başına prim mi alıyorlar
-
tantum bunu yazdı:
mobydick64 bunu yazdı:
ha bu konuyla ne alakası var arkadaş diyeceksiniz. çok alakası var.. adamlar sağ gösterip sol vuruyor.. millet uyuyun siz uyuyun... ha bu arada dağ yanmışta tavşanın haberi olmamış sözününde çok severim ama bunun konumuzla hiçbir alakası yok...
-----------------------------sırf bize yatsıyı kıldırmak için bi gece yurtta kalan hocalar biliyorum bunların mı dinle bir alakası yok.Amaçları ne peki benim kıldığım rekat başına prim mi alıyorlar
sana yatsıyı kıldıran hoca senin siyasi çizgini çiziyorsa kıldığın rekat başına prim değil oy kazanıyor hoca... kimsenin kıldığı namazda gözümüz yok.. kılıyorsan bana kılvermiyosun. bunu pazarlamaya piyasa yapmaya gerek bile yok.. şu herzaman ilgimi çekmiştir.. birileri namaz kılıyorsa bana faydası nedir? ben günah işliyorsam birilerine zararı nedir? birileri Namaz kılıyorsa neden ben karşı safa itiliyor günah tanrısı ilan ediliyorum.. burda BEN örneği genel olarak terazinin öteki kefesine konulanları içeriyor.. -
edit
-
mason luk ta bir tarikat dir ve bu konu da da böyle arslan kesilerek konuşmasını tercih ederim..
fettullahı güvensiz süpheli bulurum.. ama konuşulacaksa masonlukta konuşulsun isterim
yani traşşş
-
valla bazen tartışıyoz elemanlar diyor siz bizi dinci olarak görmüyomusunuz diyor o halde sizlerde dinsizsiniz işte kemalistsiniz ulusalcısınız diyorlar .adamların en büyük düşmanı Atatürk başta =)) bu gecmiştede böyleydi şimdi de böyle bi değişiklik yok yani
-
İnsan emrine verilen her din mutlaka kirlenir, amacından çıkar. Bunlar kirli emelleri için her tür yolu denerler. Seccadeden kafalarını kaldırıp masa altından mastürbasyon yapan tipler. dün İngiliz mandacısı islamcı neyse bugün tarikatlar odur. Tek farkı artık jiplere biniyorlar. İslamcılar ülkeyi gözünü kırpmadan İsrail'e de satar, İngilize de. Fransız'a "aha antepe burdan gidilir" diye yol da gösterir. Bu defalarca oldu yine oluyor. Alayının köküne kibrit suyu.
-
arkadaş ve aynı zihniyet anlamıyor senın rekat başına kimse prim almıyor gözüküyor peki ya neden bekliyor bu zatı muhterem, neden senın camide gidip namaz kılmana engel (orda kalıp beklemekle) ?? camide yanlışmı kıldırılıyor yanlış mı bilgi veriliyorda evlere tıkılıp beyınlerınız sulandırılıyor ?? kendi istekleri dogrusunda islam ögreniyorsunuz ??
Uyanın artık Din Allaha en iyi kul olabileme imkanı saglar ama bunun için kula kul olmayın allahın kuranı elçisi var ve herşey yazılı çizili eski türkçe risaleyi anlamak için kafa patlattğın kadar kuran'ın bir kaç alimden farklı mealini okusan ve anlamaya çalışsan eminim oda aynı dogrultuda tatmin edicektir. gittiğiniz evlerde risaleyle yatar risale ile kalkarsınız halbuki bilginin kaynagı ne risale ne feto nede said nursi KURAN ve onun elçisi peygamber s.a.v efendimizdir gerisi boş .
-
allahtan kitaptan dinden bahsederler sonra gidip polislik sınavının sorularını çalarlar, sonra bunları müridlerine peygamberler rüyamızda bize soruları verdi derler.
(nihat genç in bi röpörtajının özeti)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hee bana komutan demeyin alayının.. gözlerinden öpeyim :)
-----------------------------evet o alayıda senin.. gözlerinden öpsün :)