folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Emeklilere 500 Liracık Zam

Emeklilere 500 Liracık Zam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bak söylemicem söylemicem dedim ama hak ettin hocam. contayı yaktırdın bana

buradaki insanlarla taşşak geçer gibi konular açıyorsun.

senin yaşındaki adamlar hergün düzenli sex yapıp düzenli olarak sağlıklı hayatlar yaşamaya çalışıyor. birşeyler başarıyor faydası oluyor dünyaya. birşeyler geliştiriyor. 

ama sen ise maaş alıyorum ehuhehehhe çok memnunum ,zam geldi eheuehehee  azla değilmi .ehuıhuehhhe şunu alacam ama param yetmiyor eheheheuehe diyip insanlarla dalga geçiyorsun.

tamam başından büyük olay geçti hepimiz sevindik aramıza gelmene ama artık biraz kabuğunu kırman gerekmiyor mu ?

biraz daha bizim gibi it gibi çalışıp herşeyin 3 katına çıkmış kokuşmuş yönetilen bu vatandaşlara saygı göstermen gerekmiyor mu ?

ot gibi yaşayacağına dön etrafına bak ulan dünyada neler oluyor. ben kimim. ne için yaşıyorum. en son nezaman biri ile tanışıp sex yaptım. insanlar hangi şartlarda çalışıyor. dünyada neler oluyor.

spora başla kas yap. youtube kanalı açıp başından büyük kaza geçirmiş insanlara umut olmaya çalış.

umarım birgün emekli maaşını kesrlerde sorumluluk aldığın bu ülkede nasıl ford 1210 gibi duman atıyorsun görürüz.

Ezan saatlerini takip edip namazını kılsın fazlasını bunların kapasitesi kaldırmıyor. Beyin, boyutuna göre vücutta en çok enerji harcayan organ. O yüzden fazla çalıştırmak istemiyorlar. Aileden ne öğrendilerse onunla devam. Ezanı bekleyip ezberlerlediği dualarla namazını kılmak varken niye gidip bilimsel bir şeyler okusun, araştırsın kafasını yorsun ki. Hayattan bir beklentileri de yok zaten ibadetimi yapayım, evlenip çocuk yapayım zamanı gelince ölüp gideyim kafasındalar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

Ülkenin dengesini asgari ücret, emekliler ve memurlar bozuyor... Her yıl yüklü yüklü yapılan zamlardan dolayı enflasyon yükseliyor... Devletin acilen memur sayısını azaltması ve bu asgari ücret - emekli maaşlarına bir ayar çekmesi lazım.

Vergi yükü bu üçlü üzerinde olduğu sürece bu zamlar bu üçlüye yapılacaktır. Memur konusunda haklısın kesinlikle azaltılmalı..

Ben memurum. Vergimi peşin ödüyorum vergiden kaçınma gibi bi ihtimalim yok :) Ayrıca benim benim maaşım devlete kazandırdığımın yanında bir hiç.
    Devlet memuru sayısı azaltılmalı mı konusuna gelince belli başlı memuriyetlerde kesinlikle katılıyorum fakat adalet bakanlığı gibi iş yükünün çok fazla olduğu yerlerde aksine artış olmalı...

Torpilin ortadan tamamen kaldırılması gerek ve gerçekten liyakate uygun alımlar olmalı.. maaşları da en az %50 daha fazla olmalı..  

Almanya Nüfusu ve Kamu çalışanı sayısı: 83,24 milyon kişi - 4,5 milyonu memur (maaşları 3000 - 9000 euro arası)

Türkiye Nüfusu ve Kamu çalışanı sayısı:  84,34 milyon kişi - 2,6 milyonu memur (maaşları 4300 - 11000 TL arası) - internette en düşük memur maaşı 4800 tl yazıyor ama benimle aynı işi yapıp 4300 tl alan bekar arkadaşlarım var :) gözümle görüyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

Ülkenin dengesini asgari ücret, emekliler ve memurlar bozuyor... Her yıl yüklü yüklü yapılan zamlardan dolayı enflasyon yükseliyor... Devletin acilen memur sayısını azaltması ve bu asgari ücret - emekli maaşlarına bir ayar çekmesi lazım.

2000 tl maliyetli mutfak dolabını 15.000 tl montajını yapanlar tespit edilip 

Dini usule göre cezası verilmeli 

O is de oyle degil hocam. Bazi isler dogasi geregi pahali olmak zorundadir. Mesela bu adam 3 ayda bir is alip bu paraya yapiosa bence normal. Talep az arz az ise yapacak bisey yok. Eger 5 gunde 1 boyle bi is aliyorsa onlarin amk biz yapak yari fiyata

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

500 lira zam az, en az asgari ucret olmali emekli maasi, ister malulen emekli olsun isterse 20-25 yil hizmet etmis birisi olsun hic fark etmiyor.

Bu ulkede en azindan asgari ucret ellerine para gecmeli ki en azindan "az bile olsa yasiyoruz" diyebilsinler.

Devletlerde SGK kurumu gibi kurumlar kar getiren bir kurum degildir ve devlete her zaman yuk olacaktir, adam yillarca (malulen emekliler haric) calisip prim odemis tabi ki emekli oldugunda adam gibi bir ucreti hak edecek. Malulen emekliler icin ise gecirdikleri kaza donemine kadar bu tur durumlar icin prim oduyorlar. Sen devlet olarak bu primi aliyorsan vakti geldiginde ya da olasi bir kaza durumda odemek zorundasin. O doneme kadar aldigin parayi nasil isletecegin senin elinde olan bir sey. 

60-65 yasinda emekli olmak gec bir yas degil emeklilik yasi icin ideal bir yas, tam aksine erken yaslarda emekli olunmasi devlete zarar verir. EYT muhabbetine hic gerek yok zamaninda yonetimdekiler hata yapip 40-50li yaslarda emeklilik hakki verdiler diye bugun aynisini beklemeye gerek yok. Emeklilik yasi kurum icin ideal ve bir cok ulke gibidir.

blackhammer tarafından 09/Eki/21 21:50 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

memur ve kamu çalışan sayısı az bence sıkıntı sayılarından çok liyakat

birde paranın alım gücü düşük olunca herşey göze batıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

muhalifleride öldürelim mi soktuğumun öküzü

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

konu açıp taşşak geçiyosun resmen m k

salla gitsin ölecez zaten :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1. Akil Sagligin yerinde degil : O zaman sana kufur yok. Sadece yazik.
    2. Akil sagligin yerinde ama trollsun : o zaman sana yine kufur yok. Troll dunyanin 700 ulkesinde troll aq.
    3. Akil sagligin yerinde ve bu konulari bilip isteyip aciyorsan 7 cebbinin anasini avradini sikeyim birader.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

el pensesi aldım sinirlendim mi onu sıkıyorum, burada troll dedeler var tokadı çaktığım gibi beynini sarsasım geliyor, hemen başlıyorum sıkmaya el pensesini vik vik vik vik vik... çayı amcam ödeycek diyip uzuyorum böylece bir daha sohbet açmıyor sünger beyinli...

https://www.youtube.com/watch?v=meoxgHMwLBI 

bence inşaaat alt kollarına ek vergi gelmesi lazım, nefes aldırmayacaksın bu vatan hainlerine, özellikle bu alt iş guruplarına fayansçıya, boyacıya, dolapçıya, kapıcıya, mantolamacıya... hepsi vergi kaçırıyor bunlara en azından yüzde elli ek vergi gelmesi lazım.

RETRET tarafından 10/Eki/21 03:01 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

O 500 liraya ne kadar beyin ediyor hocam? Enflasyonun tavan yaptığı şu zamanda 500 liraya sevinen var ilginç. Sonuç itibarı ile bizden bi bok olmaz nokta. 

Syntax error..
Toplam Hit: 4121 Toplam Mesaj: 31
emekliye zam