Emin Çölaşan Vs Melih Gökçek
-
starda bekledim dizi başladı :) elbet akşam haberlerine çıkar :D
-
çölaşana cahil diyen arkadaş neye dayanarak cahil diyor ?
-
Sen manyakmısın arkadaş.
İnsan oturduğu evi, bindiği aldığı arabasını, çoluğunu cocuğunun mal varlığını değişirmi ya??
Sen olsan değişirmisin?
Sanki mahalle köşesinde barbut oynayıp, zar atarmışcasına, yiyosa imzala yiyosa imzala die gezip duruo..
-
Bildiğim kadarıyla Ankara'daki hiçbir orospu onun gibi bir orospu çocuğudoğurmadı :)
-
cahil diyorum çünki bu emin lavuğu tüm iktidarla kavgalı ve herkese hesap soruyor sen kimsin ki dengesiz, maçan sıkıyorsa adam erkek gibi attı imzayı asıl durum zaten eminin para alıp melih ile sataşması sorunuydu bu yüzden para mevzu oldu işte gördük adam attı delikanlı gibi, emin ne yaptı kaçtı yetmiyormuş gibi istifa ettim diyip o kadar izleyenle dalga geçti gevrek gevrek gülmesi de cabası ben ankaralı değilim başkanın şehir faaliyetlerini değil sadece programı yorumluyorum ve eminin cahil ve salak bir adam oldugunu düşünüyorum melih başkan iyi çalışmış dersine
saygılar
-
Criminal bunu yazdı:
Bildiğim kadarıyla Ankara'daki hiçbir orospu onun gibi bir orospu çocuğudoğurmadı :)
-----------------------------babamı işten attı göt
-
ibne melih işte alıştık ankarada yaşıyan bi şahıs olarak
herifin işi gücü oraya göl yapıyım buraya park yapyıım :D
götüne kodumunun pezevaa
-
videoları izledim tamamen kahvehane ağzıyla konuşan, tipik takiyyeci, servetini acıklarken TL - YTL hesabını yapamayan soytarının teki...çilli tombul şişman ve herkesin arkasından kuyusunu kazan cocuklar vardırya aynı onlar gibi odunla dövesim var
-
bugunki milliyetten
-
gökçek göt oldu