folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Emin Çölaşan"In Görevine Son Verildi!

Emin Çölaşan"In Görevine Son Verildi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    ismi cismi farketmez, kalemine sadik ve akilli bir yazardi, gazetenin adi Hurriyet ile gerceklestirdigi bu yaptirimi hic yakisik bulmadim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    heyy yürü koçum,teenage miş :D belliydi senin ergin bi beyfendi olduğun canım...benim beynimin ne kadarını kullanıldığını merak ediyosan gerçekten,gel şu yakın zamanın analizini yapalım... bakalım medya patronunuzun nerelere ne kadar borcu varmışta,tayyip babanıza yalvar yakar affettirmiş kendini,sonra hükümet lehine yazılar yazmaya başlamış!! ben dün gibi hatırlıyorum hürriyette 'Başbakan Anadoluda aynı anda 77 fabrika açtı, Kayseride 30 fabrika açtı,Çorumda 109 atolyenin temelini attı' diye...sonra bi bakıyosun ki,o inşaatlar 2001 de başlayan fakat ödeneksizlikden devam ettirilemiyen inşaatlarmış :)  ama büyük hürriyet,sevgili hürriyet bunu bize 'Gunnies Rekoru Kıran Başbakan' edasında veriyor... öyle gazetenin amk ben,öyle yalaka medya patronunsa taa amk.. medyayı besleyen tayyibin burda kaç kişi amk artık onu sen hesap et... ben 20 yaşındayım,8 yaşımda yazmaya başladım,belki senin boyunun 2 mislin kadar yazmışımdır bu konularda bişiler,ama af buyur senin kadar erdemli olamamışım hocam,ben gözlerimi kapatırsam hani,pembe rüyalarıma devam edersem sanırım sana yetişcem :)

Mallıkda,parazitlikde,yalakalıkda bi yerde yaşam stili :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek

Ceza'nın uslubunun sebebi güzel vatanımın güzel halkı. aslında benimde onun gibi konuşma arzularım doğuyor bazen. ama tutuyorum kendimi. az bile çünkü onun söyledikleri. önünü göremeyen bir halk, yaşananları göremeyen bir sürü, kurtlar köyü basmış, kalmamış birşey. ama hala uykuda. bağırmak istiyorum bende, vatan elden gidiyorr. hiçmi düşünmüyosunuz bu adamlar niye bu kadar sinirli, niye bu kadar bağırıyor. biraz objektif olup, nedendir diye sorguladınızmı? biz ne yapıyor ve söylüyorsak vatan için. bunu niye görmüyorsunuz?  

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    -----------------------------

Ceza'nın uslubunun sebebi güzel vatanımın güzel halkı. aslında benimde onun gibi konuşma arzularım doğuyor bazen. ama tutuyorum kendimi. az bile çünkü onun söyledikleri. önünü göremeyen bir halk, yaşananları göremeyen bir sürü, kurtlar köyü basmış, kalmamış birşey. ama hala uykuda. bağırmak istiyorum bende, vatan elden gidiyorr. hiçmi düşünmüyosunuz bu adamlar niye bu kadar sinirli, niye bu kadar bağırıyor. biraz objektif olup, nedendir diye sorguladınızmı? biz ne yapıyor ve söylüyorsak vatan için. bunu niye görmüyorsunuz?  

hiç kısaltma yok...:DD

konuyla ilgili:alper görmüş bir,bu iki...bu ülkede harbi konuşanı banlıyolar :D

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    teodos bunu yazdı:

harbi konuşmak it,köpek,satılmışlar, vs. uzayıp giden hakaretlermi oluyor sonradan küfür bile etmiş?

benim ilk mesajım konuyu açan arkadaşın imzasındaki yazıdan dolayıdır. yoksa her gün okuyodum. hatim ediyodum adamın yazılarını.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    mizahi bunu yazdı:
    teodos bunu yazdı:

harbi konuşmak it,köpek,satılmışlar, vs. uzayıp giden hakaretlermi oluyor sonradan küfür bile etmiş?

benim ilk mesajım konuyu açan arkadaşın imzasındaki yazıdan dolayıdır. yoksa her gün okuyodum. hatim ediyodum adamın yazılarını.

lan ne uğraşıp duruyon benle.

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

muhabbete bak aq illa her tartışmada biri banlanıcak yazık la adam kovulmuş başka gazateye gider orda sallar çok mu zor.zikim onu size bişi olmasın :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

Ulkeyi satan belli alan belli, birbirinizle iyi gecinin; hakaret ederek hic bir yola varilmaz.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
Toplam Hit: 3732 Toplam Mesaj: 29