Eminönü - Maltepe Ulaşım
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------hacı kız arkadaşım ist. üni. beyazıtta okuyo. hergün maltepeden gidip gelio, maltepeden kadıköye ordanda vapura biniyo ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyo yol. yandın sen ben söliym baştan :D
-----------------------------heh bende aynen bu yoldan bahsediyodum. kadıköyün ismi aklıma gelmedi :)
-
maltepe metrosu biterse rahat gider gelirsin.
okumaya hevesliysen yolu dert etme, fizanda da olsa git okula.
hic degilse okula giderken yasadigin zorluklar sana yeni fikirler verir,
-
iki yoldan gidebilirsin,
ya kadikoye minibus otobus ile inip ordan vapurla karsiya gecmek
veya otobusle taksim e gidip ordan finikuler le kabatas a kabatas dan tramvay ile eminonune
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
maltepe metrosu biterse rahat gider gelirsin.
okumaya hevesliysen yolu dert etme, fizanda da olsa git okula.
hic degilse okula giderken yasadigin zorluklar sana yeni fikirler verir,
-
iki yoldan gidebilirsin,
ya kadikoye minibus otobus ile inip ordan vapurla karsiya gecmek
veya otobusle taksim e gidip ordan finikuler le kabatas a kabatas dan tramvay ile eminonune
-----------------------------kadıköye binibüsle 45 dkda zor gider ama.
trenden başkası yalan. -
Evet arkadaşım 20 dk vapur 25 dk felan tren saatlerini öğrenirsin zaten beklemede olmaz ama büyük ihtimalle sen maltepe üniversitesine gideceksin o atalarda trenle 30 dk ;)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
th317 bunu yazdı:
-----------------------------hacı kız arkadaşım ist. üni. beyazıtta okuyo. hergün maltepeden gidip gelio, maltepeden kadıköye ordanda vapura biniyo ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyo yol. yandın sen ben söliym baştan :D
-----------------------------bu kadar sürmemesi lazım bi yalnışlık var maltepe h.paşa trenle 27 dk felan en fazla vapurda 20 dk 13 dakkada bekledin diyelim en geç bi saat e eminönündesin ben maltepeleyim yardımcı olurum sana olmadı ulaşım çok rahat olur takma kafana
-
Dostum İst'de değilim yol ücretlerini bilmiyorum yol ücreti biraz masraflı olabilir gerçi akbille sanırım ucuzluyordur Maltepe'nin neresinde Üniverite bilmiyorum ancak tek şey söyleyebilirim İstanbul 'un en güzel yerlerini sürekli görme gibi bir artın olacak ve İst'de nerede olursan ol minimum 1-2 saat sürecektir yol zaman olarak her Üni için bunların arasında seninki Eminönü Maltepe en hızlı ulaşım araçlarına sahip Vapur ve tren. rötar olmaz yol tıkanması derdi yok. Otobüs ilede ulaşabilirsin Eminönü-Mecidiyeköy Mecidiyeköy-Maltepe yapabilirsin ama en ideali Eminönü Haydarpaşa vapur , Haydarpaşa - Maltepe tren tahmini olarak 1 -1,5 saat sürer en fazla. Bence güzel bir yol..
-
zeyrekli bunu yazdı:
Dostum İst'de değilim yol ücretlerini bilmiyorum yol ücreti biraz masraflı olabilir gerçi akbille sanırım ucuzluyordur Maltepe'nin neresinde Üniverite bilmiyorum ancak tek şey söyleyebilirim İstanbul 'un en güzel yerlerini sürekli görme gibi bir artın olacak ve İst'de nerede olursan ol minimum 1-2 saat sürecektir yol zaman olarak her Üni için bunların arasında seninki Eminönü Maltepe en hızlı ulaşım araçlarına sahip Vapur ve tren. rötar olmaz yol tıkanması derdi yok. Otobüs ilede ulaşabilirsin Eminönü-Mecidiyeköy Mecidiyeköy-Maltepe yapabilirsin ama en ideali Eminönü Haydarpaşa vapur , Haydarpaşa - Maltepe tren tahmini olarak 1 -1,5 saat sürer en fazla. Bence güzel bir yol..
-----------------------------öğrenci akbili 85kuruş
aktarma yaparsan 21kuruşmetrobüslere binerken aktarma almıyor fakat metrobüsten inince vapur/tren/otobüs/tramvay/metro'da aktarma geçerli
Ayrıca maltepe en güzel semtidir istanbulun..
-
bence yol güzel tabii Üni Maltepe tren istasyonuna yakınsa Ankara asfaltı tarafında filanmı yoksa bilen varsa aydınlatsın arkadaşı eğer öyleyse mecbur otobüs kullanması gerekecek. Yoksa hergün vapur sefası bence mükemmel orada olanlar farkında değil kaybedince anlaşılır değeri ya Eminönü harikadır dostum merkezi 15 dakikada sultanahmet tesin Beyazıt tasın veya yarım saatte Taksim desin yine veya yarım saatte Kadıköydesin bin tramvaya yarım saatte Beşiktaş tasın en merkezi yerlerden birini tutmuşsun dostum:)
-
En temizi eminönü otobüs duraklarının ordan turyol vapurları ile haydarpaşaya geç (15dk falan)
Ordan da tren ile max yarım saate maltepedesin, vakitleri denk getirirsen bu süre daha da kısalabilir :)
-
zeyrekli bunu yazdı:
bence yol güzel tabii Üni Maltepe tren istasyonuna yakınsa Ankara asfaltı tarafında filanmı yoksa bilen varsa aydınlatsın arkadaşı eğer öyleyse mecbur otobüs kullanması gerekecek. Yoksa hergün vapur sefası bence mükemmel orada olanlar farkında değil kaybedince anlaşılır değeri ya Eminönü harikadır dostum merkezi 15 dakikada sultanahmet tesin Beyazıt tasın veya yarım saatte Taksim desin yine veya yarım saatte Kadıköydesin bin tramvaya yarım saatte Beşiktaş tasın en merkezi yerlerden birini tutmuşsun dostum:)
-----------------------------sanırım arkadaşın okul eminönünde.
yani üni maltepeye yakın fln diil bu durumda.yanlış anlamadıysam tabi