Eminönü - Piyer Loti
-
Arkadaşlar Emin önünden Piyer Lotiye gitmek istiyorum daha sonra piyer lotiden bağcılara gidecem ordan tekrar eminönüne geçecem. Bana bu güzergahı bilen biri varsa bana anlatabilir mi lütfen ? Ben de istanbulda oturuyorum ama karşı avrupaya hiç geçmedim o yüzden pek bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Çok önemlidir ona göre :)
-
Piyer Loti eyüpün yukarısı oluyor eminönünde değil hocam :)
-
Ciddimisin :p
Hacım eminönünden oraya nasıl gidebilirim bana onu anlat diyorum yoksa biliyorum nerde olduğunu alla alla ya :))
-
iett'nin siteden bakmayı akıl edemiyonuz ya
not: istli değilim.
-

-
ya bakıyorum emin olun her yere baktıktan sonra buraya yazıyorum ben kendim otobüscüyüm iettnin sitesini de iyi kullanırım ama piyer lotinin yerini ve teleferik olayını tam bilmediğimden giden birine sormak istiyorum.
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
iett değilde burdan bak hoca
http://www.istanbul-ulasim.com.tr/default.asp
-----------------------------Hacım o site hiç bi halte yaramıyor
-
upup
+
ben ulaşımını fazla bilmem ama dediğin yer eminönünde değil :D
-
eminönünde eyüp arabalarına bin pierre loti de in. sonra pierre loti den metrobüse geç zeytinburnunda in bağcılar tramvayına bin son durakta in.
-
kasVa bunu yazdı:
upup
+
ben ulaşımını fazla bilmem ama dediğin yer eminönünde değil :D
-----------------------------Abi biliyorum orda olmadığını ben ordaki çizgi arasında anlamına geliyor yani Eminönü ile piyer loti arası diyorum beni deli ettin gece gece:D
-
muhammedonur bunu yazdı:
eminönünde eyüp arabalarına bin pierre loti de in. sonra pierre loti den metrobüse geç zeytinburnunda in bağcılar tramvayına bin son durakta in.
-----------------------------abi arabalar iyi de şunların tabelalarını da yazsan ya :)