Eminönü Yayalaştırma Projesi Animasyonu Bugün Yayınlandı
-

-
coLin bunu yazdı

Ayıları görünce Eminönü ayılaştırma projesiymiydi lan bunun adı dedim kendi kendime :D
-
Iruretta bunu yazdıcoLin bunu yazdı

Ayıları görünce Eminönü ayılaştırma projesiymiydi lan bunun adı dedim kendi kendime :D
yok bea :d bu capsi temmuz ayında yapmıştım. Ayılar balık sever ya. Baktım otostop yapar misali foto. Direk eminönünü çağrıştırmıştı bana :d balık yemeye gidiyorlar izlenimi verdim :D asdasd
-
Iruretta bunu yazdıfeel_me bunu yazdıaksata bunu yazdıReyiZ bunu yazdıfeel_me bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
ya hocam yalnış anlama da siktir et bizene eminönünden ist.da yaşasam belki , bildiğim kadarıyla sende ist. değilsin. boşver.
istanbul'da değilim haklısın da niye sadece ülke istanbul'dan ibaretmiş gibi bütün yatırımlar istanbul'a yapılıyor? onlar bu ülkede yaşıyorsa bende bu ülkede yaşıyorum. ayrıca yapılacaksa yapılsın da ama önce bi daha önemli olan problemler çözülsün.
iyide hocam benimde demek istediğim bu tarz bişeydi zaten.
istanbulu diğer illerle karşılaştırmayın. Gittikçe artan nufusu kaldırmıyor artık. Ayrıca istanbul her açıdan önemli bir şehir.
Zaten nüfus bu yüzden gittikçe artıyor hocam. Sadece İstanbul'a yatırım yaparak insanları oraya davet ediyosun. Memleketinde rahat edemeyen, hep birşeyleri eksik kalan insan taşı toprağı altın diye İstanbul'a göç ediyor. Oradaki imkanların yarısı kendi memleketinde olan adam niye rahatını bozup göç etsin?
Türkiye'deki ekonomisinin ana merkezi, ülkenin gelirin yarısından fazlasını tek başına kazanan bi şehire yatırım yapılmayacakta nereye yapılacak? Ayrıca senin mantığına göre buraya yatırım yapma insanlar gelmesin diyorsun diyorsunda burası türkiyenin reklam yüzü, turizm gelirinin başı, antalyaya gidecek adam bile önce istanbul videosu izler öyle gider antalyaya. Bende isterim istanbul göç almasın kalabalıklaşmasın Türkiye'nin her yeri mümkün oldukça istanbul kadar yatırım alsın ama gelir heryere eşit bölünemiyor ne yazıkkı.
80 ili toplasan 1 tane istanbul etmiyor işte. niye sadece istanbul ülkenin gelirinin yarısından fazlasını karşılama çabasında dağıtılamaz mı bu yük diğer şehirlere? ilk mesajda da dediğim gibi insanlar kendi şehirleri gelişmediği için istanbulun yolunu tutuyolar zaten.