Eminönünde Komando Bıcağı Satan Yerler
-
Kulanırsan sağ tarafa çalış bununla :D cezası haifler
-
YasamaK bunu yazdı
:D hahah kendi sağımıza göremi kişinin sağına göremi :D
-
Başlığı görünce sen olduğunu tahmin ettim :-) Tek parça çeliğe yapılmış bıçak tercih etmen tavsiyem.bu tip bıçaklar güzeldir ama blok parçadan mamul olmadığı için ek yerinden (balçağın bitip sapın başladığı yerden) kolayca kırılabilir.Bulabiliyorsan eğer,süngü de işini görür.
-
bordo bereli bıçağı vardı aynı o resimdekiler gibi tek fark dibinde metalin üstüne işlemeleri falan vardı ve inanırmısın bilmem ortalama 40-50kg yükte yamulup gidiyordu alayı :D
-
Rambo mambo hikaye,kukri bak derim.
-
wasd bunu yazdı
Rambo iyidir hacım :D kukry ko da çok kullandım :D cleaver felan
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
-
Peroksit bunu yazdıwasd bunu yazdı
Beyazit tarafindan mercana gir orda polonya pazarini bul girer girmez saga don 2 soldan dumduz assagiya in orda bicakci zaza mustoyu sor hala orda ise adamini buldun.. koleksiyonumun %de 70 sini ondan temin etmistim ozel siparisle getiriyor istersen.. Ama sunuda soyliyeyim 5 sene once ordaydi ben istanbuldan ayrildiktan sonra hic ugramadim hala ordami bilmiyorum...
-
mclaren bunu yazdıPeroksit bunu yazdıwasd bunu yazdı
Beyazit tarafindan mercana gir orda polonya pazarini bul girer girmez saga don 2 soldan dumduz assagiya in orda bicakci zaza mustoyu sor hala orda ise adamini buldun.. koleksiyonumun %de 70 sini ondan temin etmistim ozel siparisle getiriyor istersen.. Ama sunuda soyliyeyim 5 sene once ordaydi ben istanbuldan ayrildiktan sonra hic ugramadim hala ordami bilmiyorum...
Teşekkürler hocam gidince bakarım
-
mercan yokusunu sor av mazemesi zatan zibil kadar dukkan var onlarda olmazsa zaten afilli bicak istiyorum nerden bulurum de onlar sana arka sokaklardaki yerleride tarif eder alttaki linkte de guzel bisey var incelersen
http://www.bunlardanistiyorum.com/6034/Iain-Sinclair/Cardsharp-2/ -
Peroksit bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
:D hahah kendi sağımıza göremi kişinin sağına göremi :D
kafana göre ama yasadır bil kaldırıldımı bilmiyorum üsten sağ taraf derler :D