Emirreis Piskolojik Manyak Ve Compi"Nin Ruyasi
-
Bugun sabah uyandim,tuhaf birsey kafami kurcaliyor.Gordugum ruya :)
Simdi bizim tariqat kocaman bir arazide boyle evler ,pc labaratuarlari falan,guzel bir dunyamiz var :) ...Neyse son donemlerde bizim muridler öldürülüyor.5-10 derken böyle modlardan ve birkaç adminde öldürülüyor.Sonra bir arastirma yapiyoruz,gozculuk falan supheli kisileri izliyoruz ama tariqat nufusu giderek azaliyor,katili bulamiyoruz.Ta ki o esrarengiz ruh sagligi hastanesine ait araba gelene kadar.Adamlar bize bir fotograf gosteriyor,bu kisi sizin buradaymis,cok tehlikeli bir piskolojik manyak bu diyorlar.Cinayet,tecavuz hersey var bunda diyorlar.Fotografa bir bakiyoruz bizim EmiRReis :) Neyse gidip yakaliyoruz ,boyle deli gomlegi giydirip döve döve hasatanenin aracina bindirip gonderiyoruz :) Tariqatimizin soyu boylelikle devam etmis oluyor :) ...
Hangi piskoloji ile yataga girdiysem boyle bir ruya gordum :)
-
abi hayramı yorsak şeremi:) demek sen emirreise kafayı takmışın:)
-
ulan Allahtan dün sana yatarken aşkım dedim, hemende böyle rüyalar görüyorsun
iyi yine yırtmısız rüyada bana başka şeyler yapmıyorsun
Cidden yapacak kapasitedeyim ayar oldum kişilere yapabilrim nede olsa vicdanım rahat olur bunları yaparken. Bosuna demiyorum Gün Gelecek Varlığım Tehdit Yokluğumsa Savaş Başlangıcı Olacak. -
:D:D kıçın açık yatmışsındır compu
compuu pm lerine bakkk
-
katılıyorum emirreis de bazı piskolojik rahatsızlıklar var (: kusurabakma emrah dost acı söyler
-
compu simdi EmiRReis i banliyormuyum banlamiyormuyum ?
tarikatin selahiyeti icin banlamak yerinde bi karar gibi gozukuyor
-
Puhahahaha
-
Banlayabilirsiniz. Ama intikamım kötü olur

-
bireyin açık kalmıştır uyurken

-
Vay be, ne rüyaymış =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------