Emirreis Show Tv De
-
ulan videoyu görmeden baya bi taşak geçmiştim ama izledikten sonra taşak geçebilecek bişey bulamadım durdurup durdurup tekrar izledim bi bug bulayım konuşmandada malzeme çıakrtayım diye ama yok bulamadım amk :D Spiker potansiyeli var hacım biraz kursa gitsen defne samyelini öper atarsın hacım spiker soru sormuş evet hayır gibi kısa bir cevapla bırakmamış açıklama yapmışsın m.ali birand girişkenliğiyle :D çoğu insan cevap verip susar pek bi girişken gördüm seni :D
-
Eski mevzular ama lise dönemimde, bir başka gece, çiçek taksi, böylemi olacaktı, çaylak, seni yaşatacağım ve lise defteri gibi dizilerde orta oyunculuk (bildiğin figuran :) ) yaptım.
Son 3 senedir de telekom gibi zor bi sektörde çağrı merkezinde çalısınca,ister istemez insan kelimelere dans ettirtebiliyor :P
-
resme bi gözlük ekledim ama korkuyorum koymaya :D
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sadece gözlük mü lan adamı şaklaban haline getirdin :D
-
abi bak resim fln yapmaya başladılar kabak benım basıma patlamasın mesuliyet kabul etmiyorum :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------sadece gözlük mü lan adamı şaklaban haline getirdin :D
olm o kadar açıga çıkarma sonu kötü :D -
Ne diyonuz lan, yemin ederim, adresi bulur gelirim. Koymayın, olayın bokunu çıkarmayın...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Ne diyonuz lan, yemin ederim, adresi bulur gelirim. Koymayın, olayın bokunu çıkarmayın...
-----------------------------tamam gelceğinden değilde netin gideceğinden korkaraktan koymuyoz :|
-
EmiRReiS bunu yazdı:
relax :D koymaya cesaret edemedik :D -
bigwave bunu yazdı:
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. şimdi meselam akbil olayını çok garıştırdılar.
ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu.
meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil akbili basarım, bu bayan şu şekkil basar, şu şekkil okutur."
diye başlasaydın röportaja :P
Hahaha on numara olurdu :D