Emniyet Genel Müdürlüğü Virüsü
-
screen ;
Zeytun-i tarafından 10/Mar/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Virüs yemişsin,baya meşhur bir virüs.
Windows 7 dvd'sini takıp başlangıç onarma kısmından sistem geri yükleme yaparak çözebilirsin sorununu en basit çözüm bu.
Onarma kısmından geri yükleme yapacakken Bilgisayarı onarın'a tıkladım ve karşıma çıkan bilgi kutusunda, bu sistem geri yükleme yapılabilecek windows sürümüyle uyumlu değil uyumlu bir sürücü vs seçin diye devam eidyor.
Başka bir yolu yok mu abi bunun formatlayamam şu an çok uygunsuz. -
benzer bir virüs internet yok ken normal kullanıma ızın verıyor du
netı kapa ve res at ve alacaklarını al ve formatla (alacaklarını live linux la al)
-
http://www.tahribat.com/Forum-Egm-Dolandiricilik-Dikkat-167769/
hocam bende aynı dertten yakındım bir bak yararı dokunur :D
-
erdiburak bunu yazdı
Abi ağ bağlantısını kestim direk zaten 3 tane güvenli mod seçeneği var sadece kodla güvenli modda aç çalışıyor CMD hesabı.
Diğerleriyle açtığımda bembeyaz ekran geliyor + ayrıcaWin update yaptığım için çok herhalde eskiden kurduğum CD'yi uyumlu görmedi
O yüzden onarımda yapamıyorum CTRL + DEL'LER hak getire zaten her taraftan kitli pc sadece kod güvenli mod aktif onlada ne yapabilirim.
-
bilgisayarınızı komut istemli güvenli modla açın sistem açıldıktan sonra Sistem Geri Yükleme'yi komut isteminden başlatmak için komut isteminde "
rstrui.exe" yazarak bilgisayarınızı eski bir tarihe aldıktan sonra virüsten kurtulmuş olursunuz kolay gelsin. -
Zeytun-i bunu yazdıerdiburak bunu yazdı
Abi ağ bağlantısını kestim direk zaten 3 tane güvenli mod seçeneği var sadece kodla güvenli modda aç çalışıyor CMD hesabı.
Diğerleriyle açtığımda bembeyaz ekran geliyor + ayrıcaWin update yaptığım için çok herhalde eskiden kurduğum CD'yi uyumlu görmedi
O yüzden onarımda yapamıyorum CTRL + DEL'LER hak getire zaten her taraftan kitli pc sadece kod güvenli mod aktif onlada ne yapabilirim.
Merhaba özelden tw atarsanız bakabiliriz virüscüğe :D
-
aynı şey benim başıma gelse şahsen, basardım formatı..
o virüsü sildiğime bir türlü emin olamam la harbiden..
güvenli modu falan kilitlediklerine göre bayaa sağlam bişey yazmış ipneler..
(bu tamindir ibnelerinin downloader'ı da iflahımı sikti kaç gündür, siliyom siliyom yine tarayıcıların anasayfasını aynı anasayfa'ya yönlendiriyolar..)
-
farlo54 bunu yazdı
bilgisayarınızı komut istemli güvenli modla açın sistem açıldıktan sonra Sistem Geri Yükleme'yi komut isteminden başlatmak için komut isteminde "
rstrui.exe" yazarak bilgisayarınızı eski bir tarihe aldıktan sonra virüsten kurtulmuş olursunuz kolay gelsin.
Şu yorumunu okuyunca ne sevindim bilemezsinhemen yaptım ama , geri yükleme noktası seçemiyorum.
Kapalı, Oluşturmak için System Protection'a tıkladığımda yükleme noktası yerine System Properties çıkıyor . -
Ne alakaysa explorer.exe yaptığımda kod modu şu an güvenli mod olarak kullanıyorum. Kspy taraması yaptım başka ne yapabilirim combo falan mı Hjackthis vs işe yarar mı