Empire Earth: Gold Edition Bedava!
-
"Eski oyun cenneti GOG.com'da Empire Earth: Gold Edition 14 Aralık'a kadar bedava! Bu mükemmel oyunu kaçırmayın derim!"
Burda da incelemişler.
http://www.turkisioyun.com/empire-earth-gold-edition-tam-surumunu-ucretsiz-indirin
Tahribat üyeleri bu oyunu kaçırmasınlar :) Belki sonra turnuva filan yaparız internetten ?
-
http://www.fulloyun.com/f11/empire-earth-full-indir-download-8582/
burdada normali var. bedava! :D bu da benden olsun dicemde gold edition'ın grafikleri daha iyiymiş :)
-
indiremiyorum, oh noes there is nothing in here diye dalga geçiyor bi de site benimle :D
-
sağol kardeş vakit buldukça oynarım eskiden çok severdim bu strateji oyunlarını
-
çekiyorum lise yıllarında age of partisi yapardık çok severdim strateji oyunlarını.. bu oyunu çok duydum ancak denemek şimdiye nasip hadi hayırlısı eyvallah hacım :)
-
bunu indirince sonra serial key falan istemeyeccek yani değil mi?
-
biri link koysunda bizde üye olmakdan kurtulalım
-
turkkisi.com sitesinde oyun 2010 cıktı diyo. 2001 gog da.
sistem özellikleri de yanlış yazılmış turkisi sitesinde. doğrusu
Windows XP or Windows Vista, 1.8 GHz Processor
512MB RAM (1 GB recommended)
3D graphics card compatible with DirectX 7 with Hardware T&L support (compatible with DirectX 9 recommended), 16BM video memory
4GB HDD, Mouse, Keyboard.oyun güzel de bağımlılık yapmasın? malum final dönemi yaklaşıyo ozan :F
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------turkkisi.com sitesinde oyun 2010 cıktı diyo. 2001 gog da.
sistem özellikleri de yanlış yazılmış turkisi sitesinde. doğrusu
Windows XP or Windows Vista, 1.8 GHz Processor
512MB RAM (1 GB recommended)
3D graphics card compatible with DirectX 7 with Hardware T&L support (compatible with DirectX 9 recommended), 16BM video memory
4GB HDD, Mouse, Keyboard.oyun güzel de bağımlılık yapmasın? malum final dönemi yaklaşıyo ozan :F
-----------------------------öyle bi site yok gibi duruyor
-
indiriyorum bakalım nasıl bişeymiş
-
akşam indirilecek