En Acı Biber
-
Acı biberi bende severim çok acı olmasından ziyade lezzetine de bakarım.
istanbulda horhor da rastgeldim hem acı hem lezzetli bibere -
Antikky bunu yazdı
TR de yenecek en kaliteli ve lezzetli aci sanirim kebapcilarda sise gecirilip izgara kirmizi aci biber.
Kozlendigi zaman lezzeti gercekten cok cok guzel oluyor. Sanirim adi sili biberiydi.Onun disinda, bir cok meksika aci biberi ve sosu denedim.
Bi yerden sonra yedigin seyin lezzetini cok fazla aci ile bastirdigi icin keyif alamiyorsun.
Et mi yedik, tavuk mu, duvari mi kemirdik lezzet olarak hic bir fark kalmiyor, aci guzel yemek lezzetini alip goturuyor.
Fine dining tarzında tüketmek daha güzel oluyor.
-
Çok denedim ama bir türlü alıştıramadım mideyi
dönerlerin yanında verilen turşu şeklinde küçük acı biberlerden 2-3 tane yiyorum 3 gün kahrını çekiyorum
aslında acıyı seviyorum ama mide reddediyor
-
Realist bunu yazdı
kırmızı habanero ve bhut jolokia deneyimlemiştim 20 dk süren bir uyuşturucu tribi gibi düşünebilirsin :D
tohumları burdan alıp balkonda yetiştirdim.
yemek için çok acı olduğundan, 40 kg domates'e 200 gr acı biber atıp güzel acı bir domates sosu yapıp tükettik.
https://www.zengardentr.com/urun/kirmizi-habanero-biber-tohumu
gece gece senin yüzünden dün 3 tane biber tohumu siparişi verdim :D en açı biber kalmamış ya ona üzüldüm bi
-
Samandağ biberi denemediysen güzle bir alternatif olabilir. Oldukça acı ve kendine has bir tadı var. Yerli ve milliye destek :)
-
tuncaxxz bunu yazdı
Samandağ biberi denemediysen güzle bir alternatif olabilir. Oldukça acı ve kendine has bir tadı var. Yerli ve milliye destek :)
Çok güzel evet , ama.samandağ diye çok çakma çıkma şey satılıyor İstanbulda.
Netten siparişte de umduğun olmuyor bazen ama hakikatan enfes bir biber.
-
LaNCeLoT bunu yazdıtuncaxxz bunu yazdı
samandag biberi insanin kicini eritiyor cikarken ama ya
-
end bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıtuncaxxz bunu yazdı
samandag biberi insanin kicini eritiyor cikarken ama ya
Hepsi öyle be kardom da samandağ çok şiddetli olabiliyor bazısı fena çıkıyor dogru. İbs ya da anal fisüre yatkınlığını varsa sictin kol
Ben takmiyorum , tadı daha cazip geliyor
-
Realist bunu yazdı
kırmızı habanero ve bhut jolokia deneyimlemiştim 20 dk süren bir uyuşturucu tribi gibi düşünebilirsin :D
tohumları burdan alıp balkonda yetiştirdim.
yemek için çok acı olduğundan, 40 kg domates'e 200 gr acı biber atıp güzel acı bir domates sosu yapıp tükettik.
https://www.zengardentr.com/urun/kirmizi-habanero-biber-tohumu
Bu çok iyi oldu.