En Akilli Telefon? Onerileriniz
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
telefonu oyuncak olarak kullanmayı sevmiyorsan kesinlikle bold al.
uygulama oyun falan yüklemeyi seversen iphone düşünebilirsin. veya samsung wave'de iyidir.
onun dışında nokia'dan uzak dur. nokia devri sona erdi.
-----------------------------katılmıyorum nokia devri yeni başlıyor.Dokunmatiğe daha yeni giriş yaptı nokia n800 gibi farklı alternatiflerle dahada genişliyor.Bugüne kadar symbian alt yapısını kullanan nokia,maemo gibi farklı işletim sistemleri ile çalışmaya başladı.+ olarak nokiada gördüğüm teknik desteği diğer firmaların hiç birinde görmedim.sadece e-mail attım ertesi gün bayan aradı probleminiz nedir hala devam ediyormu size şöyle yardımcı olalım böyle yardımcı olalım.ilgi alaka gayet hoşuma gitti.+ olarak 5800 sanırım nokianın pda serisinde en fazla güncellemeye sahip telefon.Telefonun eski üretim aldıysan son güncellenmiş hali ile arasında dağlar kadar fark olduğunu görürsün. v20,v21,v30,v31,v40,v50 ve son olarakda v51 frimwaresini yükledim telefon ilk aldığıma göre resmen uçuyor.kısacası foreva nokia.
-
Onerileriniz ve yorumlariniz icin tesekkurler.
THC ve BlackBerry arasindayim. Eger tercihlerim bu markalardan biri olursa hangi modellere yogunlasmaliyim. Sadelik ve kullanis kolayligi ariyorum.
BB BOLD da bazi yazilim hatalari var sanirim. Turkce karakterler olmamasida ayri bi dezavantaj.
Internete de ihtiyacim olucak telefonda. 3G filan artik ne ise en iyisi.
-
Samsung i8910 omnia hd var keşke iPhone olsaydı da ilk version olsaydı dedirtiyor.
App store cydia store vs. sağolsun iPhone4 veya 3gs veya 3g veya 2g hiç fark etmez iPhone ezer. Malesef iPhone düşmanıydım geç kaldım fark etmekte.
Android yeterince yükselemedi daha, iPhone al. Hackle.
-
htc hocam harka bende hd2 var iiyi ki var iyiki almışım diyorum
-
hworm bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
uygulama oyun falan yüklemeyi seversen iphone düşünebilirsin. veya samsung wave'de iyidir.
-----------------------------katılmıyorum nokia devri yeni başlıyor.Dokunmatiğe daha yeni giriş yaptı nokia n800 gibi farklı alternatiflerle dahada genişliyor.Bugüne kadar symbian alt yapısını kullanan nokia,maemo gibi farklı işletim sistemleri ile çalışmaya başladı.+ olarak nokiada gördüğüm teknik desteği diğer firmaların hiç birinde görmedim.sadece e-mail attım ertesi gün bayan aradı probleminiz nedir hala devam ediyormu size şöyle yardımcı olalım böyle yardımcı olalım.ilgi alaka gayet hoşuma gitti.+ olarak 5800 sanırım nokianın pda serisinde en fazla güncellemeye sahip telefon.Telefonun eski üretim aldıysan son güncellenmiş hali ile arasında dağlar kadar fark olduğunu görürsün. v20,v21,v30,v31,v40,v50 ve son olarakda v51 frimwaresini yükledim telefon ilk aldığıma göre resmen uçuyor.kısacası foreva nokia.
-----------------------------şunu söyleyeyim, nokia dokunmatiğini seven iphone veya samsung kullanmamıştır.
symbian işletim sisteminin hantallığıyla iş yürümez.
üstelik bir oyun oynayayım deseniz şu 5 sene önce oynadığımız java oyunlar ayarında oyunları.
ilgi çekici pek bir uygulamaya da rastlamadım şuana kadar.
-
husnuweb bunu yazdı:
hworm bunu yazdı:
-----------------------------husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------şunu söyleyeyim, nokia dokunmatiğini seven iphone veya samsung kullanmamıştır.
symbian işletim sisteminin hantallığıyla iş yürümez.
üstelik bir oyun oynayayım deseniz şu 5 sene önce oynadığımız java oyunlar ayarında oyunları.
ilgi çekici pek bir uygulamaya da rastlamadım şuana kadar.
-----------------------------hocam tabiki iphonun üstünlüğü tartışılmaz.ona bişey demiyorum ancak nokia devri bitti yorumunuza hitaben yazdım.bence herkezin kullanım tarzı ve alışkanlıklarına göre yada göz estetiğine göre değişir.Dokunmatik konusunda diğer markaların daha üstün olduğu kesin ancak nokiada yavaş yavaş diğerlerini yakalamaya başladı.Ben sevdiğim bi ürünü tavsiye ettim malum ekonomik koşullar tabiki parası olan iphone alsın daha kalliteli bi cihaz.ancak nokia alışkanlığı yada şöyle söyleyeyim nokianın rahat kullanımına alışanlar için nokiayı öneririm.ayrıca sıralama yapmak gerekirse ve cebiminde rahat olduğunu düşünürsek
1.iphone
2.htc
3.nokia veya blackberry
4.samsung
yaparım tabi iş dünyasındaysanız blackberry 1. sıraya alabilirsiniz.
Nedense samsunga pek ısınamadım :) Arkadaşımda var bi tane nokiaya alıştıkdan sonra onunkini kullanamadım :)
-
al hocam en akıllı telefon budur.
HTC Desire
http://www.htc.com/europe/product/desire/overview.html
ve bir de tabi ki Samsung I9000 Galaxy S dir.
http://galaxys.samsungmobile.com/specification/spec.html?ver=low
-
Nokia N8 daha üretim aşamasında ama özellik ve şekil olarak iyi bir telefon
-
Önceden 2 ayda bir telefon değiştirirdim nokia n71 n72 serileri blacberry9000 yani hemen hemen pda sınıfında denemediğim kalmadı 6 aydır bold9700 kullanıyorum bu kadar mükemmel telefon görmedim tek kötü yanı şu sıralar herkezde var önceden ilk aldıgımda bi çekiciliği wardı şimdi herkezde olduğu için pek bir populeritesi kalmadı ama hiç tereddüt etmeden blackberry 9700 al derim...Şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun.
-
nexus one hakkındakı yorumlar nelerdir?