En Aktif Türk Torrent Sitesi İçin Davetiye ?
-
Hocam ben hem leechturk kullanıyorum hemde bitturk bence en iyisi leechturk,daha canlı.+18 paylaşım bitturkte coook daha fazla ama ;) tavsiyem leechturk ama.
-
bitturk'ün üyelikleri açık olabilir. btracs.com burada öyle diyor.
-
tbt den 5 kişiye arena tr davetiseyi attık 3 ü banlanmış,seed özürlüsüyseniz hiç istemeyin davetiye.
-
Aristoteles bunu yazdı:
-----------------------------
TeRRoR bunu yazdı:
robinson cruso dan bittürk davetiyesi rica et, orası kral.
-----------------------------bittürkün neresi kral hocam eskiden heryerinden reklam fışkırıyodu şimdide çoğu zaman açılmıo en iyisi Türktorrent 1.53 terebayt ratio hile yaptım yinede banlanmadım paylaşım seedleride iyidir
-----------------------------olum bak hesabından yöneticilere küfür ederim banlatırım seni :p hoca sen bu ufaklığa bakma :) bittürk kraldır gerçekten bi tek reklam fışkırıyor hertarafından ama firefox kullanıyorsan noscrip eklentisini ekle açılan pencereleri engelliyor hep :))
-
beyaban bunu yazdı:
Aristoteles bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------bittürkün neresi kral hocam eskiden heryerinden reklam fışkırıyodu şimdide çoğu zaman açılmıo en iyisi Türktorrent 1.53 terebayt ratio hile yaptım yinede banlanmadım paylaşım seedleride iyidir
-----------------------------olum bak hesabından yöneticilere küfür ederim banlatırım seni :p hoca sen bu ufaklığa bakma :) bittürk kraldır gerçekten bi tek reklam fışkırıyor hertarafından ama firefox kullanıyorsan noscrip eklentisini ekle açılan pencereleri engelliyor hep :))
-----------------------------neresi kral lan Türktorrent en iyisi bide y*rrak küfredersin hesabımdan
-
fazla varsa ben de alayım bi tane
-
Ya arkadaşlar banada şu meşhur torrent sitelerinin davetiyelerini yollasanıza.
Bende dizi film indireyim biraz
-
Aristoteles bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
reklam olduğu doğru ve bence bu normal bir şekilde sistem kendini çevirmeli üstüne parada kazanıyorlarsa ne ala. tüm diziler anında çıkıyor ve onun haricinde torrentlerde server sunum çok oluyor. -
TeRRoR bunu yazdı:
Aristoteles bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
reklam olduğu doğru ve bence bu normal bir şekilde sistem kendini çevirmeli üstüne parada kazanıyorlarsa ne ala. tüm diziler anında çıkıyor ve onun haricinde torrentlerde server sunum çok oluyor.
-----------------------------bittürkün heryerinden reklam fışkırmasının sebebi paraya aç olmaları. bi sürü vip üyelik satıyorlar. Üstüne 2-3 ayda bir sunucu degiştirecez diyip milletten para isterler. daha bi sürü şey.
kullanılabilecek en güzel ve temiz siteler arena-tr ve leechturk.
Lechturk tavsiye ederim . BRRip (1.5 gb) lik sunumları kaliteli.
-
bitturkve arena tr kullanıyorum
türktorrent yada leechturk davetiye atabilicek varsa iyi olur
tyfn.panxer@gmail.com