En Az Bir Yıl Dayanacak Mouse Arıyorum
-
Daft bunu yazdı
nacizane anlamadıgım bir şey var
bu yeni nesil mauslarda neden kablo 5m oluyo ?
hani oturma odasındaki pcyi misafir odasından oynama modası çıktı da biz mi kaçırdık
fantezi amaçlı kullanımlara uygun olsun diye öyle yapmışlar, oyun oyun nereye kadar yani :D
-
Daft bunu yazdı
nacizane anlamadıgım bir şey var
bu yeni nesil mauslarda neden kablo 5m oluyo ?
hani oturma odasındaki pcyi misafir odasından oynama modası çıktı da biz mi kaçırdık
Kablosuz kalvye+uzun kablolu mouse kombini icin olabilir yatakta yada makinayi tv baglayanlar icin filan. Malum farede kablolu makbul oluyo.
-
-
logitech m705
-
Razer DeathAdder 5 yıl sonunda tıklama sorunu yapmaya başladı bende elimin pozisyonunu biraz değiştirdim hala tıkır tıkır / bu da başkalarına tavsiye olsun
-
Cs go da ise yariyor mu baya makro bloddy de
-
Bundan 4 sene önce A101 den 9 liraya everest maus almıştım. hala yaşıyor. gönder tuşuna da onla tıklıyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
valla gittim logitech e baktım bide bloody v7 ye baktım
2 yılı geçti heralde. hala taş gibi skerler logitech in plastik kablolu katlanıp bozulacak mausunu + olarak bloody gibi yazılımı yok.
şimdi ben daft a 50 defa desem de o kafasının dikine gidecek , 3d printir alıp hediye etmek lazım ki kafasına göre mausu aslında evinde kendisi yapsın ama nerde bizde o malzeme.
neyse tekrar tekrar ediyorum fiyat performans ta bloody ( üreticisi a4tech ) geçecek bir ürün yok.
macrosu yazılımı kullanım kolaylıgı bi kere içine girdiğiniz zaman hangi bilgisayara takarsanız takın macroların çalışması etc.
yıllarca a4tech ürünleri kullandım , sene de bir klavye değiştirirdim ama 3 yıldan kısa mause değiştirdiğimi hatırlamıyorum.
ölümünüe bloody.
Bu aletin donanım kalitesini bilmiyorum fakat bok gibi bir programı var. Sürekli hata verip durur. Yazılımda çinlilere pek güvenmemek lazım zaten.
-
http://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-gigabyte-eco600-fiyati,860772.html
-
makro işe yarıyor mu cs go da ?