En Beğendiğiniz Bayram Mesajları ?
-
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar...
en beğendiğiniz bayram mesajları neler? Yazarsanız sevinirim..
-
bu bir bayram tebrik mesajıdır...
Her zaman bunu kullanırım...hoş oluyo :D
-
ben değiştim mesajım değişmedi
özel kişiler hariç genele attıgım mesaj: bayramınzı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim... Ata KÖK -
Senin mübarek bayramını tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazu ve telaifle tebrik eder, alem-i islama malik-i ebediden saadet-i niyaz ederim.
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
Senin mübarek bayramını tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazu ve telaifle tebrik eder, alem-i islama malik-i ebediden saadet-i niyaz ederim.
kardeş güselde ne anlama gelio bana küfür mesajları gelmesin sonra :D -
Türk olmayı onur İslamiyeti gurur sayanların, Bol yıldızlı değil Ay yıldızlı bayrak altında saf tutanların Bayramı mübarek olsun
-
bayram msj yazmamı istiyosan once harclık ver die bi sms atıyorum sonra bayram msj cekıyorum :Pp
-
saolasın hede* senin de bayramın kutlu olsun
onun dışında kimseye mesaj atmıyom sadece gelenlerden bazıları cevaplıyom bi de böyle cicili bicili bayram mesajları varya sırf onlar yüzünden bayramda telefona bile bakmak istemiyom
Not: hede yerine bazen hedeciğim ya da hedem diye böyle değişik şekiller gelebiliyo, karşıdaki kişiye göre
-
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------ben değiştim mesajım değişmedi
özel kişiler hariç genele attıgım mesaj: bayramınzı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim... Ata KÖK
Hacı t.c kimlik no hane no cilt no esirgeme yaz.. -
yazarsam:bayramın kutlu olsun kardeş
msj geldiyse .eyw kardeş senin de bayramın kutlu olsun
-
Allah , taksiratlarınızı teksir eylesin.bayramınız mübarek olsun.