En Beğendiğiniz Bira
-
Kırmızı Tuborg...
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------içtimmi efes dark içerim...yada ucuzu neyse ondan :)
ama şarap'dan vazgeçmem geçemem...bünye şarap istiyor...
ona likör şarabı diyolar bacım...mahlep bi baharat işte üzümle biaraya gelio falan tam bilmiyorum duyduklarıma dayanarak konuşuyorum :D
-----------------------------yok hacım likör değil o ki benm dediğim mahlep bildiğin ağaçta yetişen micik minicik kırmızımsı hatta bordomsu renge sahip bi meyve
artı evde var hacı üzerinde eşek kadar mahlep şarabı yazıore ben yapılışından edilişinden çok tadını soruore tadanlara :|
heee ben karıştırdım demekki :D bak aklımda tutucam içicem bu mahlep şarabını :D tokatlımısın sen greys?
-----------------------------bn tokatlıyım ya bizim köydede cok var adamlar deli para kazanıyor bundan
istersen sana biraz toplatırım tadı cok güzel böle sadeyken yemesi falan...
-
carlsberg i tek geçerim
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bn tokatlıyım ya bizim köydede cok var adamlar deli para kazanıyor bundan
istersen sana biraz toplatırım tadı cok güzel böle sadeyken yemesi falan...
zaten şarap yapmayı falanda öğrendim...onu'da şarap gibi yaparım yapmaya açlışırım getirsene bana hacı :) -
anketim geldi :)
efes
tuborg
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Merak ettim müridler en çok hangisini beğeniyor içiyor diye sorayım dedim.
Efes güzel hele hele efes ice çok soğuk içilince enfes :P,beck's ve fosters ta iyi bence tuborgu sevmiyorum ben gusta bupday birası ayrıca rezalet,mariachi tat için içilebilir...
-----------------------------lan ben sana bira icme demedimmi ak arpacı kumrusumu olcan basıma
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
Merak ettim müridler en çok hangisini beğeniyor içiyor diye sorayım dedim.
Efes güzel hele hele efes ice çok soğuk içilince enfes :P,beck's ve fosters ta iyi bence tuborgu sevmiyorum ben gusta bupday birası ayrıca rezalet,mariachi tat için içilebilir...
-----------------------------lan ben sana bira icme demedimmi ak arpacı kumrusumu olcan basıma
rakı heryerde içilmez :F -
BAAL bunu yazdı:
Kırmızı Tuborg.
-----------------------------Katılıyom :|
Ama efeste farklı bişey. İçtikçe tatmin olmuyo insan a.q. Tuborg'u tek fırdan sora içmiyon iyi.
-
efes de güzel krombacher var alman birası oda muhteşem :)
-
genelde efes içerim. ama güzel kafa yapsın diye bira ile beyaz şarabı karıştırırım. güzel bir tat oluyor tavsiye ederim. ikisi bi arada.:)