folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Beğendiniz Ve Beğenmediğiniz Komedyen?

En Beğendiniz Ve Beğenmediğiniz Komedyen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Stand-up'çı olarak adı geçenlerin çoğunu sevmem, en tiksindiklerimse Ata Demirer'le, Şahan Gökbakar(Açık farkla). Okan Bayülgen'i severim ama komedyen olarak değil. Onun dışında hmm sanırım bizim memlekette pek sevdiğim bir komedyen yok, belki Cem Yılmaz :\

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

mimar bunu yazdı:
    -----------------------------

cem yılmaz ve yılmaz erdoğana gülmeyip te şahana gülen adam hiç kusura bakmasın espriden kesinlikle anlamıyodur gülme çipide yanmıştır.

ayrıca rowan atkinson'da süperdir.

herkesin güldüğü şeyler farklıdır sen a ya gülersin ben b ye..şahan da sadece b den anlayanlara hitap ediyo şimdi nedir o b diye sorma cem yılmazı sewen adam b nedir bilmez bende a nedir bilmem =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

benim en begendigim komik komedyen yabanci ama gene yazim Gad Elmaleh (filimleri hariç)

begenmedigim ise digerleridir Kemal Sunal hariç

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sahan i severim komedyen olarak birde Beyaz.

Okan Bayulgen'i komedyenlik olarak degilde, birikim kultur olarak severim.Adam cok duyarli , programinda tikky salak eleman gordumu dalga geciyor ya ona bayiliyorum.

CY sevmem.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:

mimar bunu yazdı:

cem yılmaz ve yılmaz erdoğana gülmeyip te şahana gülen adam hiç kusura bakmasın espriden kesinlikle anlamıyodur gülme çipide yanmıştır.

ayrıca rowan atkinson'da süperdir.

herkesin güldüğü şeyler farklıdır sen a ya gülersin ben b ye..şahan da sadece b den anlayanlara hitap ediyo şimdi nedir o b diye sorma cem yılmazı sewen adam b nedir bilmez bende a nedir bilmem =)

senin için yazmamıştım o yazıyı aslında ama sana cevapmış gibi olmuş. lakin ben şahana gülene salaktır demedim, şahana bende gülüyorum, ama espri ve komedi o ladar da göreceli bir kavram olmasa gerek.

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi

Conan O'Brien ve ata demirer çok beğendiğim bi komedyenler. cem yılmaz ve şahan iğrenç şakaları ve iticilikleri en sevmediğim komedyenler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

okan bayülgenin bu güne kadar tvdeki deişik tip yada kliplerle ta*ak geçmekten başka bi komiklik yaptığını görmedim.

en sevdiğimde önce şahan,sora cem yılmaz

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

hocam zaten topu topu 5-6 kişi var ama komedyen sayılırsa şener şen 1 numara ve onun gibiside gelmeyecek.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Şafak sezer bir numara :D Yak cengiz yak,dur lan dur parlar birden alev alır :D onun dışında cem yılmaz,yılmaz erdoğan,tolga çevik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Beğenmediklerim demiyeyim beğenmediğim diyim çünkü 1 kişi cem yılmaz sonrasında beğendiklerim ise ata demirel mehmet ali erbil we diğerleri

Every thing"s place and her time reach
Toplam Hit: 7271 Toplam Mesaj: 54