En Büyük Tepki İran'dan: Yıkarız.. !
-
iranın basına gelseydi bu olaylar iran ne yapardı sizce size sorarım ben .. ?
-
israil i cok buyutuyorsunuz.
herşey kurtlar vadisindeki gibi olsaydi bi tanede polat olurdu ;)
-
perslerden beri kımıldatılamayan devlet.Onlarda güçlüdür.Savaşta iş inanmaktır.Ailene inan, kazanacağına, yada bir dine.Müslümanlar bu yüzden savaşlarda başarılıdır.
İsrail yapar.Çünkü ne avrupa nede amerika yalakası.
-
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nükleer silahlar konusurdu
-
iran bizden kat be kat önde niye derseniz : adamlara full ambargo var ve buna ragmen gelişiyorlar...
herşey bize dışardan geliyor..aklınıza gelen hersey..şeker bugday...bir ambargo oldugunu düşünün..
gelelim onlara..bu adamlarda sürekli laftalar kimse onlara bulaşamıyor dogru..onlarda kimseye bulaşamıyorlar..bu yüzden hepsi laf..bir israile saldırsın 10 ülke iranı vurur..sonucta iranı paylasmak isteyeceklerdir..
savaş ihtimali dahi yok kimse savaş olacak die endişlenmesin..zaten savaş cıkacak olsaydı gemide bulunan tüm vatandaşların ülkeleri ambargoya baslardı..herkes kınadı..
adolun lafı vardı facede paylastımda face silmiş..
bir gün gelecek öldürmedigim her yahudi için beni suçlayacaksınız...
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunl...ar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der. Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar:
"Selam, ne yapıyorsunuz?
Hitler cevaplar : " 3. Dünya savaşını planlıyoruz."
Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"
Hitler: "Bu sefer 14 milyon Yahudi yi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der....
Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!"
Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon Yahudiyi takmayacağını söylemiştim!" -
İsrail in gemi konvoyuna saldırısı sonrasında Türkiye yanıtsız kalmayacak dedi. Sizce Türkiye İsrail e nasıl yanıt vermeli? İsrail ile savaşalım % 80 Tüm ticari ilişkiler sona erdirelim % 20 Diplomatik yollardan baskı yaratalım % 0 Toplam oy : 45351 mynet anketi
http://haber.mynet.com/detay/guncel/turkiye-israile-karsi-nasil-tavir-almali/514054
-
zumsuk bunu yazdı:
perslerden beri kımıldatılamayan devlet.Onlarda güçlüdür.Savaşta iş inanmaktır.Ailene inan, kazanacağına, yada bir dine.Müslümanlar bu yüzden savaşlarda başarılıdır.
İsrail yapar.Çünkü ne avrupa nede amerika yalakası.
-----------------------------filistin inancınımı kaybetti ? yoksa inancını kaybeden diğer müslümanlar mı ? neden 3 kıtada topramığız varken bi küçücük yarım adaya sıkıştık kaldık ? Sence inancımızı kaybettiğimiz için mi ? Yoksa bazı o.cocuklarının şeytanın aklına gelmeyen planlar kurmayı bildikleri için mi ?
-
Gzx bunu yazdı:
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------nükleer silahlar konusurdu
Bizde kim veya ne konuşucak merakla bekliyorum. -
kurtlar vadisi gibi hiç sonu yok bunların.
-
Kurtlar vadisinde ki gibi bu olaylar senaryoyla yurumuyor arkadaşlar ( sözum kvp dizisini diyenlr icidir ) ..
haberleri izliyorum diplomatik bi sekilde bu olaylar cözulecek ve bunun bedelini israil buyuk odeyecek dıyor iktidar israil senn vatandasını sehit ediyor sen bunu buyuk bu sekilde nasıl bir diplomatik yönden intikam alabilrisin merak ediyorum .. ? zaten gecmistende bi iliskilerde gerilmeler var davos örneği gibi..:S