folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler

En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

her cesit it var kodumun dunyasinda. utanmasam yeni silah gelistirecem amk

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stabilo
    stabilo's avatar
    Erkek

al bi muşta hocam sataşan olursa çıkar paltonun cebinden tak kimse kalıyo mu bak karşında :D

vanity is definitely my favorite sin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hacılar bu elektroşok işe yarıyor mu ? birde nereye tutmak gerek

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

elektrosok ve biber gazim var. tam donanimli dolasiyorum. cok cok bir de tabanca alacam o olacak amk :S 

Hocam bunlar var ve hala caydırıcılık arıyorsan sende bir problem var. Demekki darp, kapkaç yapanlara potansiyel hedef olarak görünüyorsun. Unutma bu tür insanlar genelde hayvan düzeyinde zekaya sahiptir, hayvanlar aleminde de kim daha çok kükrerse karşıdaki o ölçüde sindirilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı

hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim

haklisin hocam, bulgaristanda turklerin az yasadigi bir bolgedeiym is geregi. buradaki cingeneler okadar igrencler ki sevdiklerme laf atip duruyorlar. birgun birini oldurecem diye korkuyorum. okadar sinir oldum ki uzerine atlayip oldursem arkada tonlarca adamlari var :S 

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı

elektrosok ve biber gazim var. tam donanimli dolasiyorum. cok cok bir de tabanca alacam o olacak amk :S 

Hocam bunlar var ve hala caydırıcılık arıyorsan sende bir problem var. Demekki darp, kapkaç yapanlara potansiyel hedef olarak görünüyorsun. Unutma bu tür insanlar genelde hayvan düzeyinde zekaya sahiptir, hayvanlar aleminde de kim daha çok kükrerse karşıdaki o ölçüde sindirilir.

zekalari konusunda hemfikiriz hocam. benim tek korkum elimden bir kaza cikip canini alacam bitanesinin.

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

kalem

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Sallama

Liveleak.com da Machine diye bir arat,  gerçi cayması gereken karşı taraf... 

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

odunmotoru :)

wh0 tarafından 12/Oca/14 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
Toplam Hit: 6507 Toplam Mesaj: 58