En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler
-
her cesit it var kodumun dunyasinda. utanmasam yeni silah gelistirecem amk
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim
-
al bi muşta hocam sataşan olursa çıkar paltonun cebinden tak kimse kalıyo mu bak karşında :D
-
hacılar bu elektroşok işe yarıyor mu ? birde nereye tutmak gerek
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
elektrosok ve biber gazim var. tam donanimli dolasiyorum. cok cok bir de tabanca alacam o olacak amk :S
Hocam bunlar var ve hala caydırıcılık arıyorsan sende bir problem var. Demekki darp, kapkaç yapanlara potansiyel hedef olarak görünüyorsun. Unutma bu tür insanlar genelde hayvan düzeyinde zekaya sahiptir, hayvanlar aleminde de kim daha çok kükrerse karşıdaki o ölçüde sindirilir.
-
GusFring bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim
haklisin hocam, bulgaristanda turklerin az yasadigi bir bolgedeiym is geregi. buradaki cingeneler okadar igrencler ki sevdiklerme laf atip duruyorlar. birgun birini oldurecem diye korkuyorum. okadar sinir oldum ki uzerine atlayip oldursem arkada tonlarca adamlari var :S
-
torpedo_XL bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
elektrosok ve biber gazim var. tam donanimli dolasiyorum. cok cok bir de tabanca alacam o olacak amk :S
Hocam bunlar var ve hala caydırıcılık arıyorsan sende bir problem var. Demekki darp, kapkaç yapanlara potansiyel hedef olarak görünüyorsun. Unutma bu tür insanlar genelde hayvan düzeyinde zekaya sahiptir, hayvanlar aleminde de kim daha çok kükrerse karşıdaki o ölçüde sindirilir.
zekalari konusunda hemfikiriz hocam. benim tek korkum elimden bir kaza cikip canini alacam bitanesinin.
-
kalem
-
Sallama
Liveleak.com da Machine diye bir arat, gerçi cayması gereken karşı taraf...
-
odunmotoru :)
wh0 tarafından 12/Oca/14 14:04 tarihinde düzenlenmiştir