En Çok Hangi Konumda Olmak İsterdiniz?
-
valla adam gibi para veren bi yerde development teamin basinda oliyim...
coderlera onu yapin bunu yapin deyen ama hipnalik etmeyen, nerden baslamalari gerektigini gosteren, herzaman yardim eden, hatta kendimde kod yaziyim falan onlarla... bole teamle beraber arada gece disari falan cikip takilalim hatta oyle babacan bi herif oliyim yani... kendimize ozel ufak LAN oyun bile yazalim yani heriflerle oyle guzel bi arkadas cevresi icerisinde senkronu saglayan babacan adam oliyim yani (cok sorumluluk istiyo oyle kolay deil haa!)
sonra aile olarakdan, cok parasi olmayan ama kimseye muhtacda olmayan orta halli bi ailem olsun, 2 tane cocuk olabilir, kiz erkek farketmez, sevdigim biri var zaten onla huzurlu bi hayat tek emelim yani... oyle uzunca bi sure gezdikden sonra bizim hanimla cocuk olayina girersem daha iyi olur, bizim ufakliklar buyusun, onlar evlensin goreyim zart zurt, adam gibi adam ve kadin gibi kadin olsunlar tabi, oyle ipten boktan islere karismasinlar adami dellendirmesinler! (off off off cok zor!)
bunun yaninda yazayim cizeyim yada muzik yapayim isterim, ama vaktim yok hic bunlara.. dusunmeyi yaziya aktarmayi cok severim ama cok vakit aliyo, ama gercekten ufak ufak hikayeler yazabilecegim bi blogum olsa o bloga bi 100 kisi takilsa bile satisfiye olurum, herhangi ufak bi clubda gunes gozlukleriyle calan acaib bi dj olamayida isteye bilirim, boyle fazla konusmayan cool (herkesin devamli hapli sandigi ama alakasi bile olmayan) bi adam.. muzik kulagim pek yok ama kendi capimizda yapiyoz biseler, prodigy tarzi muzik yapabilsem havalara ucarim, arada bir cizittiririmde kara kalem falan ama hic yetenegim yok sadece kendimi rahatlatiyom, yani o yonde bi beklentim yok, evlendigim kadin gorsun, sadece beni mutlu etmek icin aaaaa cok guzel falla desin yeter :P
obaa uctum galiba...
-
Türk Silahlı Kuvvetlerinin çok nişanlı kahraman bir askeri,ne rütbede olursa olsun....Vatanım için çok şeyi yapabileyim yeter...
-
ben aşk falan istemiyorum ya.aşık olunca sıkılıyorum sevgilimden.sadece arkadaş olalım normal düzen sürüp gitsin...
ama en çok istediğim vali falan olmak..eşim olursa onunla aynı şehirde çalışmak tabi ben vali olarak.artık o ne olursa.ve en sonunda onu hep ezmek.....
şaka yaaa...
evlilik falan değilde kendime ait evim olsun,arabam olsun.birde iş..daha ne.eşek gibi çalış.sonra ye iç gez dolaş kimse karışmasın sanaaa... bu bana yeter.eğer bi hakkım daha varsa bired yurt dışında olmak istiyorum şimdilik bu kadar...
bu arada niye soruyorsun ki?yoksa bunlar için bize yardım mı edeceksin???mesela bana ev araba alırmısın rica etsem???
işi ben bulurum sorun değil...
-
ben az zaman sonra Çin'e gidiyorum. orda yaşamak ve işlrimin yrine gelirse
enim en büyük idealim oldyr.
-
real kürdün filminde 69 pozisyonu üstüne master yapmış biri olmak istersim :S çok mu şey istedim :S