En Çok Korktuğunuz Korku Filmi ?
-
Adam korku filmi soruyor, hickimse halka 1 ve halka 2 yi tavsiye etmemis :( bu film korku sektorunde cita yukseltti ya
-
Eski bir film ben çok tırsmıştım zamanında http://www.hdfilmizlebe.com/hayvan-mezarligi-1-izle.html
-
joe_black bunu yazdı
dabbeyi sinemada izlemiştim. 1 hafta sça sça dolandım ortalıkta.
dabbe2 nin fragmanına bile bakmadım. siksen daha bakmam da. o neydi mk.
paranormal activityi de herkes övedü durdu baktım da çok öle ahım şahım gelmedi.
bi de ecinniler mi ipek tuzcuoğlunun filmi vardı. bela mıydı neydi. haha musallattı sanırım. ona da bi 15 dk falan baktım. idare eder.
Ben Dabbe'yi gülmekten izleyemedim lan. Kız arkadaşım çok kızmıştı bir film izletmedin diye sdfa.
-
3 Harfliler Marid
-
DrKeworks bunu yazdı
Adam korku filmi soruyor, hickimse halka 1 ve halka 2 yi tavsiye etmemis :( bu film korku sektorunde cita yukseltti ya
harbi müdür o film neydi 10 gün lavaboya gidemedim gece. ergenliğimi yedi o film.
-
ruhlar bölgesi 1-2
korku seansı
-
zalimadam bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
harbi müdür o film neydi 10 gün lavaboya gidemedim gece. ergenliğimi yedi o film.
sen ne diyon biz korkumuzdan televizyon olan oda da yatmıyorduk :D:D evde kimsey yokken telefon çalınca açmıyordum ben :D
-
EMRE955 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hiç bir korku filminden korkmuyorum nedense.
Ben de öyle düşünüyordum bi zamanlar. Ta ki snuff filmler ile tanışana kadar. Adamlar rol yapmıyor. Bildiğin kafayı, kolu kesip doğrıyorlar. İnsan ister istemez tırsıyor biraz
Snuff korku filmi değil ki iğrenç bir psikolojik film :) korku değilde hani baya bi midem kalktı ama güzel tavsiye ederim :) Snuff 101
-
Baba net konuşuyorum: Dabbe Bir Cin Vakası. Niye diye sorarsanız korku filmi çok izlerdim hiç biri korkutmazdı bir gerilme olurdu eyvallah REC'te falan gerildim. Ancak gerçekten uzak şeyler olması beni yeterince korkutmuyodu otoyolda psikopat otostopçuyu bulmak zor iştir yani... Ama Dabbe öyle mi oldu olmadı 3 gece uykum kaçtı amk. Annemden tırstım evde. Cin var filmde efekt var şey var gerçeklik payı kesinlikle var adam giriyor filmde Nas suresi okuyor falan... Allah belasını versin film gibi kardeş hala aklıma geldikçe içim bi hoş olur. Bir daha ayarsız Türk korku filmi izleyene de nalet olsun.
-
en korktuğum filmler Musalla 2,Dabbe 4...
sakın bir gece vakti evde tek başınıza ışıkları kapatıp bu filmleri izlemeyin...
ben öyle yapmıştım :)
Dabbe 5'i henüz izlemedim...
yabancı korku filmleri Halka,Exorcist gibi...Türk korku filmlerinin yanında bebe masalı kalır
Janitschar tarafından 08/Şub/15 14:08 tarihinde düzenlenmiştir